Και τι τον νοιάζει τον ΑΡΗ τι θα κάνει ο Ολυμπιακός;

από Γιάννης Παντελίδης

Στην αρχή ήταν η αδιαφορία, λόγω κατάκτησης του πρωταθλήματος. Μετά πρώτο θέμα έγινε το γεγονός ότι ο άσος του ΑΡΗ στο στοίχημα πληρώνει λίγα. Σήμερα, όλη μέρα γίνεται μεγάλη συζήτηση για το πώς θα παίξει ο Ολυμπιακός στο Κλεάνθης Βικελίδης, αν θα έρθει με τους βασικούς, αν θα βάλει αναπληρωματικούς, αν θα το… χτυπήσει το ματς και άλλα τέτοια που “αρέσουν” στους άσπονδους φίλους των Κιτρινόμαυρων.

Και το ερώτημα, ρητορικό μάλλον, είναι ένα: Και τι τον νοιάζει τον ΑΡΗ τι θα κάνει ο Ολυμπιακός; Θέλει να έρθει με βασικούς, ας έρθει. Άλλωστε κάπως έτσι τον κέρδισε στο πρωτάθλημα. Θέλει να έρθει με αναπληρωματικός. Ας κοπιάσει κι έτσι. Πάλι δεν έχει καμία σημασία για τον ΑΡΗ.

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν μπροστά τους έναν τελικό. Η νίκη θα ανοίξει διάπλατα την πόρτα για τον δρόμο της Ευρώπης, τον οποίο καλείται να διαβεί η ομάδα στα επόμενα παιχνίδια για να φτάσει μέχρι τον στόχο της. Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο. Όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση και δεν ενδιαφέρουν κανέναν μέσα στον ΑΡΗ. Το πώς θα παίξει ο Ολυμπιακός δηλαδή. Εκείνο που μετράει είναι το πώς θα παίξουν οι Κιτρινόμαυροι.

Τα υπόλοιπα την Κυριακή.

ΥΓ: Ιδιαίτερη προσοχή στον Φωτιά. Όχι μόνο για το ματς με τον Ολυμπιακό. Αλλά γι’ αυτά που ακολουθούν. Κάρτες, τιμωρίες αποβολές. Το νου σας…

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X