Και τώρα έμεινε ο Φαμπιάνο…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ήταν το πρώτο που οι μεταγραφές του ΑΡΗ είχαν τέτοια επίδραση τόσο στα πλάνα του Άκη Μάντζιου όσο και στην εικόνα της ομάδας.

Ο έμπειρος τεχνικός έδωσε συνέχεια στη σταδιακή ενσωμάτωση των νέων παικτών στα βασικά του πλάνα, φτάνοντας να έχει έξι νεοφερμένους στην αρχική ενδεκάδα.

Εάν βγει από την κουβέντα ο Φίλιπ Σίντκλεφ λόγω Χουλιάν Κουέστα, τότε ο μοναδικός από τους… νέους που απομένει να πάρει φανέλα βασικού είναι ο Φαμπιάνο Λέισμαν.

Το «νέος» φυσικά είναι περισσότερο για τους τύπους, αφού είναι από τους πιο παλιούς στην ομάδα. Τυπικά όμως για έναν μήνα αποτέλεσε παρελθόν, πριν επιστρέψει λίγο πριν την πρώτη σέντρα της σεζόν.

Ο Φαμπιάνο κλείνει αύριο δυο εβδομάδες προπονήσεων και το ερώτημα είναι πότε θα μπει στα βασικά πλάνα του προπονητή.

Από τη μια είναι ο χρόνος που δεδομένα χρειάζεται και από την άλλη οι ισορροπίες που θέλει να διατηρήσει ο Άκης Μάντζιος, με δυο στόπερ που δένουν καλά και έβγαλαν όλη την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Ο Φάμπιανο πάντως δεν αποκλείεται να είναι η μοναδική αλλαγή στην ενδεκάδα εν όψει Αστέρα Τρίπολης, κάτι που ο Μάντζιος θα αποφασίσει οριστικά τις επόμενες μέρες. Αν θα τον ξεκινήσει δηλαδή ή αν θα του δώσει χρόνο ως αλλαγή. Εάν όχι πάντως το επόμενο Σάββατο, τότε ο 33χρονος στόπερ θα πάρει την ευκαιρία του μετά τη διακοπή και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Καθόλου απίθανο αφού μέχρι στιγμής δεν έχει αγωνιστεί ούτε ως αλλαγή, υστερώντας σε αγωνιστικό ρυθμό. Εκτός αν αυτό αλλάξει με τους Αρκάδες.

Προτεινόμενα Άρθρα