Κατευθυνόμενοι και οι…σύμμαχοι εξυγιαντές; (pic)

από AllAboutARIS
Στον σημερινό αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος, σε ένα παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών, σηκώθηκαν δύο πανό τα οποία προκάλεσαν αίσθηση στον φίλαθλο κόσμο σε όλη την Ελλάδα και έχουν γίνει viral στα social media.
Τα 2 πανό δεν σηκώθηκαν από οπαδούς του ΑΡΗ. Τα σήκωσαν οπαδοί της ΑΕΚ και αυτό είναι πιο σημαντικό. Είναι το…πιστευω οπαδών μιας ομάδας που δεν μπορούν να την κατηγορήσουν με την λάσπη που πετάνε στον ΑΡΗ. Οι φίλοι της ΑΕΚ με τα 2 πανό πήραν θέση για ένα θέμα που θα μπορούσαν να μείνουν αμέτοχοι και αυτό λέει πολλά.
Το θέμα είναι γιατί αποκρύπτονται αυτά τα πανό και υπάρχουν μόνο στα οπαδικά σαιτ της ΑΕΚ όπως πχ το enwsi.gr από το οποίο παραθέτουμε και τις φωτογραφίες;
Τα πανό με το όνομα μάλιστα του Καρυπίδη, με το όνομα του Μαρινάκη, με το όνομα του Αλαφούζου τα είδαμε να δημοσιεύονται. Πανό κατά της κυβέρνησης, του Πρωθυπουργού, του Αυγενάκη κτλ κτλ κτλ. Εδώ όνομα δεν υπάρχει. Δεν ξέρουμε ποιον εννοούν τα πανό και σε ποιον αναφέρονται.
Ας ρωτήσουν την original21. Όταν όμως πλέον σε αυτό το γήπεδο σηκώνεται αυτό το πανό είναι ξεκάθαρο ότι έρχεται το τέλος…

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα