Κλειστά χαρτιά και συγκεκριμένα ερωτηματικά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Προπόνηση με κλειστά χαρτιά και χωρίς συγκεκριμένες δοκιμές ήταν η χθεσινή για τον ΑΡΗ, με την οποία κορυφώθηκε και η μίνι προετοιμασία του για το αυριανό (15/01) παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Άλαν Πάρντιου συνηθίζει να μην φανερώνει τις σκέψεις του και χθες ήταν μία από αυτές τις μέρες, αφήνοντας τα ερωτηματικά να πλανώνται πάνω από συγκεκριμένες θέσεις.

Για αρχή υπάρχει το ενδεχόμενο αλλαγών στα πλάγια μπακ, με τον Μαζικού να έχει ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Πίρσμαν και στην άλλη πλευρά να “παίζεται” ανάμεσα σε Οντουμπάζιο και Εμπακατά.

Ίσως η πιο κομβική απόφαση του Πάρντιπυ αφορά τον άξονα, αφού σε μεγάλο βαθμό θα καθορίσει και τον τρόπο που θα προσεγγίσει ο ΑΡΗΣ το παιχνίδι.

Ο Νταρίντα θεωρείται σχεδόν δεδομένος, ο Νταμπό έχει επίσης αρκετές πιθανότητες να παίξει βασικός και μένει να φανεί τι θα γίνει με Μάνου και Ετέμπο.

Στα δεξιά της επίθεσης θα είναι ο Μαντσίνι, στα αριστερά θα παίξει ο Ματέο εάν ο Πάλμα κριθεί ανέτοιμος και στην κορυφή της επίθεσης υπάρχει η σκέψη για Καμάτσο και τους Καμαρά-Γκρέι να ακολουθούν.

Προτεινόμενα Άρθρα