Κουέστα: «Ό,τι κι αν γίνει, πάντα θα υπάρχει το δέσιμο με τον ΑΡΗ»

από AllAboutARIS

Συνέντευξη σε αθηναϊκή ιστοσελίδα παραχώρησε ο Χουλιάν Κουέστα, ο οποίος μίλησε για την τετραετία του στον ΑΡΗ, το συναισθηματικό δέσιμο με την ομάδα, το κλάμα του εκείνη την επική νύχτα του αγώνα με την ΑΕΚ και πολλά άλλα.

Αναλυτικά όσα είπε στο gazzetta.gr:

«Πράγματι ήρθα σαν παιδί και μεγάλωσα ποδοσφαιρικά στον ΑΡΗ. Η ομάδα με βοήθησε στην εξέλιξή μου, έγινα ένας άνθρωπος σημαντικός για το κλαμπ και την πόλη. Από τις πρώτες ημέρες ένιωσα τον ΑΡΗ σαν οικογένειά μου», παραδέχθηκε.

Και πρόσθεσε:  «Φέτος κάναμε αρκετά λάθη και θα έλεγα ότι αναγνωρίστηκαν από τον κόσμο και φυσικά από εμάς. Στο τέλος όμως βρήκαμε τον τρόπο για να τελειώσουμε τη σεζόν έτσι όπως έπρεπε και μας άξιζε».

Αυτομάτως η εικόνα που ήρθε στο μυαλό ήταν το δικό του πρόσωπο. Το τελευταίο σφύριγμα από τον Ρόμπερτ Μάντεν σ’ εκείνο το (ιστορικής σημασίας) παιχνίδι με την ΑΕΚ προκάλεσε εκείνο το κλάμα του. «Μόνο αν είσαι μέσα στην ομάδα μπορείς να καταλάβεις γιατί έκλαψα τόσο εκείνο το βράδυ. Είναι τα συναισθήματα που σου βγάζει αυτή η ομάδα με τον κόσμο. Τότε βγήκαν όλα από μέσα μου. Η αφόρητη πίεση, η ανάγκη της νίκης. Δεν μπορώ να βρω λόγια για να το εξηγήσω. Πρέπει να είσαι μέσα στην ομάδα για να καταλάβεις», είπε. Νωρίτερα, την ίδια νύχτα, έκανε κάτι που σπανίως είχε πράξει στο παρελθόν μη επιτρέποντας τους παίκτες της ΑΕΚ να πανηγυρίσουν το δεύτερο γκολ μέσα στον δικό του χώρο. «Ναι, δεν τους άφησα να πανηγυρίσουν στον δικό μου χώρο γιατί αυτό ένιωσα εκείνη τη στιγμή. Εκείνη τη στιγμή ήταν σημαντικό να δείξω στους συμπαίκτες μου ότι τίποτε δεν είχε τελειώσει και νομίζω ότι το πέρασα το μήνυμα».

«Στο τέλος μέτρησε το ότι ήμασταν ομάδα»

«Νομίζω ότι σ’ αυτά τα τέσσερα χρόνια που είμαι στην ομάδα θα έπρεπε να είχαμε κατακτήσει έναν τίτλο. Το θέλαμε πολύ, δεν το καταφέραμε και είμαι δυσαρεστημένος γι’ αυτό. Αυτό είναι το συναίσθημά μου. Η χαρά γι’ αυτά που έχουμε πετύχει αλλά και η στεναχώρια γι’ αυτά που θέλαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Τουλάχιστον το τελείωμα της φετινής χρονιάς ήταν ευχάριστο για όλους μας. Με φοβερά συναισθήματα και τους πανηγυρισμούς μαζί με τον κόσμο μας».

«Ό,τι κι αν γίνει, πάντα θα υπάρχει το δέσιμο με τον ΑΡΗ»

«Ό,τι κι αν γίνει, πάντα θα υπάρχει το δέσιμο με τον ΑΡΗ», απάντησε και αναφέρθηκε στον κόσμο. «Τον ευχαριστώ για την αποδοχή, την αναγνώριση και τη στήριξη. Είμαι χαρούμενος που ανέπτυξα τέτοια σχέση με τον κόσμο. Το έχω ξαναπεί και δεν το έκανα για τις εντυπώσεις. Στη Θεσσαλονίκη και τον ΑΡΗ ένιωσα σαν στο σπίτι μου. Θα δούμε τι θα γίνει, αντικειμενικά όμως δεν έχουμε πολλές ημέρες στη διάθεσή μας».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X