Κόντε: «Μετάνιωσα που έφυγα από τη Γιουβέντους»

από AllAboutARIS

Την επιθυμία του να κάτσει κάποια στιγμή στον πάγκο της Ρόμα ή της Νάπολι εξέφρασε δημόσια ο Αντόνιο Κόντε.
Ο Ιταλός επιπλέον, αποκάλυψε στην συνέντευξη που παραχώρησε πως μετάνιωσε όταν αποχώρησε από τη Γιουβέντους, ενώ αναφέρθηκε και στην εθνική της χώρας του.

Για το αν έχει μετανιώσει για κάποια από τις αποχωρήσεις του από τις ομάδες στις οποίες δούλεψε: «Αυτό για το οποίο μετάνιωσα ήταν που έφυγα από τη Γιουβέντους έχοντας μείνει μόνο μία τριετία. Ξέρεις, μερικές φορές ασήμαντα πράγματα τα μεγαλοποιείς και τελικά… Αποφάσισα να φύγω».
Για τις Ρόμα και Νάπολι, ανέφερε: «Είναι δύο πόλεις που μεταδίδουν πάθος, θα μου άρεσαν αυτές οι ομάδες. Δεν αναλαμβάνω, όμως, κατά τη διάρκεια της σεζόν γιατί τότε παραλαμβάνεις μια κατάσταση που δεν έχει δημιουργηθεί από σένα».
Για τον Ρομπέρτο Μαντσίνι και την αποχώρησή του από την εθνική Ιταλίας: «Εγώ απέρριψα τις προτάσεις από Σαουδική Αραβία. Ο Μαντσίνι έκανε κάτι ιστορικό στο Euro, μετά ήρθε ο αποκλεισμός από το Μουντιάλ… Είναι καταστάσεις που σε πληγώνουν. Για μένα θα ήταν τρομερά δύσκολο αν ζούσα κάτι τέτοιο. Σε μια τέτοια περίπτωση όμως, ίσως ναι, θα έφευγα».

Προτεινόμενα Άρθρα