Λεβαντόφσκι: Περισσότερα γκολ πρωταθλήματος από Μέσι, Κριστιάνο, Μπαπέ, Νεϊμάρ μαζί!

από AllAboutARIS

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι μια κατηγορία μόνος του στο σκοράρισμα τη φετινή σεζόν και τα υπόλοιπα μεγάλα ονόματα όχι απλά δεν μπορούν να συμβαδίσουν, αλλά ούτε και να τον ισοφαρίσουν αθροιστικά!

Όσο οι δύο κορυφαίοι παίκτες της εποχής μας κινούνται σε… ρηχά (για τα κυβικά τους) νερά, όσο τα αστέρια της Παρί Σεν Ζερμέν φυλάνε τις μεγάλες εμφανίσεις για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια ή ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι απλά σημειώνει γκολ στο μπλοκάκι του.

Ο Νο1 στράικερ στον πλανήτη συνεχίζει από εκεί που το άφησε την περασμένη σεζόν, όταν κι έσπασε το θρυλικό ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ στη Bundesliga (41 γκολ) και με 28 έπειτα από 23 αγωνιστικές ηγείται των Ευρωπαίων σκόρερ και βάζει πλώρη για το Χρυσό Παπούτσι. Παράλληλα, όμως, μετράει περισσότερα από όσα έχει πετύχει αθροιστικά μια «χρυσή» τετράδα στα πρωταθλήματά τους: Λιονελ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο, Κιλιάν Μπαπέ και Νεϊμάρ!

Απέναντι στα 28 γκολ του Λέβα, οι παραπάνω σταρ έχουν να αντιπαραβάλουν όλοι μαζί μόλις 27! Τα 12 από τον μοναδικό «διψήφιο», Μπαπέ, τα 9 από τον Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League, ενώ ο Νεϊμάρ έχει πετύχει τέσσερα και ο Μέσι μόλις δύο με τέσσερα παραπάνω παιχνίδια από τον Βραζιλιάνο!

Το κοντράστ του Λεβαντόφσκι με τους υπόλοιπους τέσσερις σταρ είναι εντυπωσιακό και στα συνολικά γκολ σε όλες τις φετινές διοργανώσεις. Μπορεί αυτή τη φορά να μην τους ξεπερνά, αλλά μετράει μόλις εννέα λιγότερα γκολ (39) από ό,τι όλοι οι άλλοι (48). Μακράν τα διπλάσια από τον Κριστιάνο Ρονάλντο (15) και τα… πενταπλάσια από τον Λιονέλ Μέσι (7, Μπαπέ με 22, Νεϊμάρ με 4).

Προτεινόμενα Άρθρα