Λουτσέσκου: «Σε αναμμένα κάρβουνα με ΑΡΗ»

από AllAboutARIS

Δηλώσεις στη Nova ενόψει του σημερινού (17/9) ντέρμπι του ΑΡΗ με τον Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Τούμπας έκανε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν θεωρεί πως η διακοπή ήταν ευεργετική ή όχι: «Πιστεύω πως ήταν μια καλή περίοδος για εμάς, ήταν ένα διάστημα που το χρειάζομασταν, διότι ήρθαν παίκτες στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, όπως και επίσης για ποδοσφαιριστές που χρειάζονταν χρόνο όπως ο Μεϊτέ, ο Σαμάτα, ο Οζντόεφ. Οπότε ήταν ένα διάστημα που μας βοήθησε».

Για τα χαρακτηριστικά των νέων παικτών: «Το στυλ της ομάδας δεν θα αλλάξει, τα χαρακτηριστικά του καθενός είναι διαφορετικά και μπορούν να μας δώσουν διαφορετικά στοιχεία. Πάντα όταν έρχονται νέοι ποδοσφαιριστές υπάρχει ένα διάστημα, που τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα, πιο ζόρικα. Αυτό έχει να κάνει με το πως θα αφομοιωθούν οι παίκτες από το σύνολο και από το πως θα βάλουν τον εαυτό τους μέσα σε αυτό και τον τρόπο που θα θέλουμε να περάσουμε τις ιδέες του παιχνιδιού μας. Αυτό είναι ένα κομμάτι το οποίο, είναι λίγο ζόρικο και δύσκολο. Οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν έχουν ποιότητα και είναι κάτι που ίσως να μας έλειψε στο παρελθόν, είναι παίκτες με εμπειρία, στις ομάδας που αγωνιζόντουσαν χρειαζόντουσαν την προσωπικότητα για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν και να βρίσκονται σε αυτές. Οπότε είναι κάτι που μας βοηθάει. Έρχονται από πρωταθλήματα που για να αγωνιστεί πρέπει να έχεις όλα αυτά τα στοιχεία. Θα είναι ένα ζόρικο κομμάτι για εμάς, γιατί θα πρέπει να αφομοιωθούν όλοι οι παίκτες και παράλληλα να έχουμε τα αποτελέσματα τα οποία χρειαζόμαστε».

Για την ετοιμότητα της ομάδας απέναντι στον ΑΡΗ: «Τι να σας απαντήσω, έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια, αυτό είναι το πρώτο μετά τη διακοπή. Προερχόμαστε από την πρόκριση στη φάση των ομίλων και αυτό είναι το πρώτο ματς με το οποίο ξεκινάμε ένα δεύτερο κομμάτι της σεζόν έως την επόμενη διακοπή. Όλοι γνωρίζουν τη σημαντικότητα του παιχνιδιού, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, αυτό αυτόματα καθιστά τους πάντες να είναι σε αναμμένα κάρβουνα. Περιμένω να μπούμε από την αρχή με συγκέντρωση, να δείξουμε αυτό που πρέπει και στο τέλος να είμαστε όλοι χαρούμενοι».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X