Μάντζιος: “Σταθήκαμε αντάξιοι – Δεν αξιοποιήσαμε τις στιγμές μας”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Παιχνίδι στιγμών τις οποίες η μία ομάδα αξιοποίησε και η άλλη όχι ήταν το αποψινό με την ΑΕΚ σύμφωνα με τον Άκη Μάντζιο.

“Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν μας ικανοποιεί. Ξέραμε ότι είχαμε μία δύσκολη αποστολή απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα. σταθήκαμε αντάξιοι στο ντέρμπι. Κάθε ομάδα είχε τις στιγμές της. Η ΑΕΚ τις αξιοποίησε και εμείς όχι, όπως στη φάση του Μορόν και εκείνη του Οντουμπάζιο. Συνεχίζουμε… “, ήταν τα πρώτα του λόγια στη συνέντευξη Τύπου, σχολιάζοντας περαιτέρω το θέμα του γκολ.

“Το γκολ… Η δουλειά μας είναι να φτάνει η μπάλα στην περιοχή. Το γκολ είναι θέμα στιγμής και αυτοπεποοίθησης. Δουλεύουμε στο κομμάτι της δημιουργίας και στα τελειώματα. Ελπίζουμε στα επόμενα παιχνίδια να είμαστε πιο εύστοχοι”

Ο προπονητής του ΑΡΗ ρωτήθηκε και την παρουσία των Ζουλ-Τζούρασεκ στο χώρο του κέντρου, δηλώνοντας ικανοποιημένος… “Και οι δύο προέρχονται από μεγάλη αποχή. Θεωρώ ότι σταθήκαν πολύ καλά. Σίγουρα είχαν δύσκολο έργο απέναντι στην ΑΕΚ αλλά είναι όφελος για την ομάδα που επιστρέφουν παίκτες, παίρνουν χρόνο και μας βοηθούν να έχουμε περισσότερες επιλογές”.

Προτεινόμενα Άρθρα