Μία από τις τελευταίες του…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Ράφαελ Καμάτσο θα είναι στα βασικά πλάνα του Τόλη Τερζή για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της επανενεργοποίησης του.

Στη Λαμία ο Πορτογάλος μπήκε για πρώτη φορά στο ροτέισον επί Τερζή, έναν μήνα μετά την τελευταία του παρουσία σε παιχνίδι της ομάδας.

Η θετική παρουσία του κόντρα στους Φθιωτούς και η προβληματική κατάσταση στα εξτρέμ θα τους ανοίξουν την πόρτα της ενδεκάδας, ακριβώς έναν γύρο μετά την τελευταία φορά που αγωνίστηκε βασικός. Πάλι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μία εβδομάδα πριν την έναρξη των πλέι οφ, ο Καμάτσο παίρνει μία από τις τελευταίες του ευκαιρίες -αν όχι την τελευταία του- για να δείξει όσα δεν μπόρεσε τους προηγούμενους μήνες. Οχι απαραίτητα για να αλλάξει τη στάση του ΑΡΗ απέναντιί του αλλά για να βρει και αυτός ξανά τον καλό του εαυτό από τον οποίο βρίσκεται αρκετά μακριά φέτος, σε μία σεζόν που τον έχει σημαδέψει και λόγω των ευκαιριών που έχει χάσει.

Το πιο πιθανό είναι να χρησιμοποιηθεί στα άκρα, με δεδομένο όμως ότι τόσο αυτός όσο και ο Πάλμα είναι καλύτεροι κυρίως στα αριστερά δεν αποκλείεται και ένα μακρινό σενάριο να τον δούμε στον άξονα.

Προτεινόμενα Άρθρα