Μαντσίνι: “Η νέα χρονιά έρχεται με προσδοκίες – Να δείξουμε πόσο θέλουμε τη πρόκριση στο γήπεδο” (vid)

από Γιώργος Γκάτος

“Με πάρα πολύ όρεξη και πολλές προσδοκίες έρχεται η νέα χρονιά. Πρέπει να προπονηθούμε πολύ δυνατά, με πάρα πολύ υπεθυνότητα. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι τον επόμενο μήνα και πρέπει να το κερδίσουμε” σημείωσε αρχικά ο Ντάνιελ Μαντσίνι, στη κάμερα του ARIS FC TV.

Για το αν ο ΑΡΗΣ είναι το φαβορί:

“Σε αυτή την διοργάνωση πρέπει να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι και να δείξουμε ότι θέλουμε να κερδίσουμε. Αυτό μπορούμε να το δείξουμε μόνο μέσα στο γήπεδο. Γι’αυτό και προετοιμαζόμαστε σκληρά.”

Για το γεγονός πως ο ΑΡΗΣ θα παίξει το πρώτο παιχνίδι της σειράς με τον κόσμο του, στην έδρα του:

“Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, καθώς δεν γνωρίζουμε τον αντίπαλο μας. Είναι πολύ σημαντικό ότι θα παίξουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο μας, που μας συνοδεύει παντού. Θέλουμε να πάρουμε τη διαφορά.”

Για το γεγονός ότι ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης της σεζόν, από τους φίλους του ΑΡΗ:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο. Είναι μια αποζημίωση για την δουλειά που κάνω. Θεωρώ ότι σε κάθε προπόνηση δίνω 100% των δυνατοτήτων μου και θα συνεχίσω να το κάνω.”

Για το πιο σημαντικό περσινό του γκολ και την πιο δυνατή ανάμνηση:

“Θεωρώ ότι το πιο σημαντικό σε προσωπικό επίπεδο, είναι το 0-1 εναντίον του ΠΑΟΚ. Σε ό,τι αφορά την ομάδα, θεωρώ ότι είναι το γκολ κόντρα στην ΑΕΚ, που είναι σημαντικό για την ομάδα και τον κόσμο, σε μια ιδιαίτερη περίσταση.”

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X