Μαν.Σίτι: Ετοιμάζει μεγάλη κίνηση με Ενκουνκού!

από AllAboutARIS

Έτοιμη να κάνει δικό της τον Κρίστοφερ Ενκουνκού το προσεχές καλοκαίρι είναι η Μάντσεστερ Σίτι όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Bild».

Το «διαμάντι» της Λειψίας, Κρίστοφερ Ενκουνκού έχει βαλθεί να φέρει στη Γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ ο Πεπ Γκουαρδιόλα και η Σίτι. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Bild», οι Πολίτες πρόκειται να κινηθούν για την απόκτηση του 25χρονου Γάλλου εξτρέμ, ο οποίος πραγματοποιεί καταπληκτική χρονιά με τη φανέλα των Ταύρων σε Bundesliga κι Ευρώπη.

Ο Ενκουνκού, προϊόν της Ακαδημίας της Παρί Σεν Ζερμέν, φέρεται να βρισκόταν σταθερά στη λίστα του Ισπανού τεχνικού των Σίτιζενς τα προηγούμενα χρόνια και η… απογείωση σε συνδυασμό με την ωρίμανσή του τη φετινή σεζόν τον καθιστούν Νο1 προτεραιότητα για τους πρωταθλητές Αγγλίας στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Σε συνολικά 30 συμμετοχές φέτος εντός κι εκτός γερμανικών συνόρων με τη Λειψία, ο Ενκουνκού μετράει 20 γκολ και 11 ασίστ και η χρηματιστηριακή αξία του προσεγγίζει τα 60 εκατομμύρια ευρώ, αν και η διοίκηση των Ταύρων δεν αποκλείεται να αξιώσει περισσότερα για τον πιο παραγωγικό της μεσοεπιθετικό, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια.

Προτεινόμενα Άρθρα