Ματίγια: “Είμαστε οικογένεια στα αποδυτήρια και αυτό μας κράτησε στις δύσκολες στιγμές” (vid)

από Γιώργος Γκάτος

Ο Ισπανός μέσος του ΑΡΗ ολοκληρώνει μια τετραετία στην οποία η ομάδα του προκρίνεται για τέταρτη διαδοχική χρονιά στην Ευρώπη.

“Κρατάμε όλη την κατάσταση, γιατί μάθαμε από τα χειρότερα ως τα καλύτερα. Παλέψαμε ειδικά στα πλέι οφ και πανηγυρίσαμε τρεις νίκες” σημείωσε αρχικά ο Χαβιέ Ματίγια.

Για το αν η 3η θέση είναι επίτευγμα, με δεδομένο το πώς κύλησε η σεζόν:

“Ο σύλλογος πέρασε δύσκολες στιγμές γιατί ήταν δύσκολο να βλέπεις την ομάδα με -6 πόντους στην αρχή του πρωταθλήματος. Όμως, όμως άξιζε και πήρε μια θέση Ευρώπης, την 3η θέση συγκεκριμένα. Αν είχαμε και μερικά παιχνίδια ακόμα θα ήμασταν αρκετά ψηλότερα. Όμως, ολοκληρώνουμε τη χρονιά χαρούμενοι.”

Για το γεγονός ότι σε όσα χρόνια βρίσκεται στον ΑΡΗ, η ομάδα καταφέρνει να πάρει Ευρωπαϊκό εισιτήριο:

“Από τη μέρα που ήρθα εδώ, ο στόχος είναι να βρισκόμαστε όσο υψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Ο στόχος είναι η Ευρώπη. Τέταρτη συνεχόμενη χρονιά είναι αυτή για εμένα, τέταρτη συνεχόμενη φορά προκρινόμαστε εκεί. Θα πάμε χαρούμενοι για διακοπές”.

Για το πιο σημαντικό που κρατάει από τη φετινή σεζόν:

“Είχαμε πολλές καλές και σημαντικές στιγμές. Η πιο σημαντική ίσως είναι αυτή τη τελευταία εβδομάδα, κόντρα στην ΑΕΚ. Ίσως και αυτή κόντρα στον ΠΑΟΚ, που πήγαμε από δύσκολο αποτέλεσμα και όλοι πίστευαν ότι ο ΑΡΗΣ ήταν εκτός Ευρώπης. Είμαστε οικογένεια μέσα στα αποδυτήρια. Αυτή η οικογένεια μας κράτησε στις δύσκολες στιγμές. Έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες, αλλά είμαστε μια οικογένεια και αυτό πρέπει να κρατήσει ο σύλλογος.”

Δείτε ΕΔΩ τα όσα δήλωσε ο Χαβιέ Ματίγια

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X