Με κλειδί τον Μορόν για τετραπλασιασμό ο ΑΡΗΣ!

από AllAboutARIS

Με κλειδί τον Μορόν για τετραπλασιασμό ο Άρης!

Ο Άρης περιμένει τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:30) για την επιστροφή στις νίκες στο ντέρμπι της πόλης!

Κωδικός «αντίδραση» για τον Άρη που καλείται να επανέλθει σε τροχιά νικών ενόψει του ντέρμπι με τον συμπολίτη.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έκανε το χειρότερο δυνατό ποδαρικό στο 2024, καθώς μπορεί να άρχισε ιδανικά το ματς στην Τρίπολη με δύο γκολ στα πρώτα 15 λεπτά, αλλά στη συνέχεια είδε τον Αστέρα να κάνει την ανατροπή και να τον αναγκάζει σε ήττα (3-2).

Αυτή η ήττα άφησε τον Άρη στους 24 βαθμούς, με τους έκτους Αρκάδες να μειώνουν στο -1 και τη Λαμία που νίκησε τον Ολυμπιακό να ακολουθεί στο -4.

Με τα δύο τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, καθώς είχε προηγηθεί η εντός έδρας «αυτοκτονία» με τη Λαμία που ισοφάρισε στις καθυστερήσεις (2-2), οι «κίτρινοι» γκρέμισαν το μομέντουμ που είχαν χτίσει τις προηγούμενες αγωνιστικές και χρειάζονται άμεσα νίκες για να μην διακινδυνεύσουν τη θέση τους στην κατάταξη.

Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την 17η στροφή της Super League είναι ευκαιρία για ανασύνταξη και αφύπνιση, με τον Άρη να θέλει μόνο νίκη στο άδειο «Κλεάνθης Βικελίδης», ώστε όχι μόνο να επιστρέψει στα «τρίποντα» στο πρωτάθλημα, αλλά και στις αναμετρήσεις με τον «δικέφαλο» έπειτα από πέντε ντέρμπι χωρίς νίκη. Η νίκη της ομάδας του Μάντζιου προσφέρεται σε απόδοση 4.00.

Ο Άρης είχε μείνει στην ισοπαλία στον πρώτο γύρο στην Τούμπα (0-0) και αυτή τη φορά θα κυνηγήσει το γκολ με όπλο τον αέρα της έδρας, έστω και χωρίς κόσμο στην εξέδρα, με αιχμή του δόρατος τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Λορέν Μορόν (10 τέρματα), που σκόραρε και στην Τρίπολη. Να χριστεί σκόρερ και στο ντέρμπι ο Ισπανός επιθετικός σε απόδοση 4.00.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα