Με φόρα στο Αγρίνιο για το απόλυτο!

από Νίκος Παπαδόπουλος

O Λεβαδειακός ήταν η αρχή για το σερί που θέλει ο ΑΡΗΣ στο ξεκίνημα της φετινής Super League. Τώρα η συνέχειά του, περνάει από το Αγρίνιο και τη σημερινή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (19:00, AllAboutARIS LIVE)για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η χρονιά ξεκίνησε με ανεβασμένο πήχη και αυτός είναι από τους βασικούς λόγους που οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν σήμερα ακόμη ένα “τρίποντο” και να μην πέσουν θύμα έκπληξης τόσο νωρίς, όπως η ΑΕΚ με τον Βόλο.

Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος στοχεύει στο απόλυτο που θα την κρατήσει στην κορυφή, μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τη στιγμή που ο Παναιτωλικός ψάχνει αντίδραση μετά την άσχημη πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ.

ΑΡΗΣ: Επιστροφή Ιτούρμπε και “πρώτη” για Ενκουλού

Η απουσία του τραυματία Οντουμπάζιο αλλοιώνει τα βασικά πλάνα του Χερμάν Μπούργος, υπάρχουν όμως δύο πρόσωπα που… γλυκαίνουν κάπως τον Αργεντινό τεχνικό.

Ο Χουάν Ιτούρμπε επέστρεψε στην αποστολή, με την οποία επίσης ταξίδεψε στο Αγρίνιο και ο Νικολά Ενκουλού.

Ο Καμερουνέζος μετράει μόλις τέσσερις προπονήσεις αλλά κερδίζει συνεχώς έδαφος και έτσι μπαίνει άμεσα στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Brabec, Iturbe, Manu Garcia, Mateo Garcia, Gervinho, Mancini, Doukoure, Gray, Dabo, Camacho, M’Bakata, Nkoulou, Diop Gueye, Luis Palma, Peersman, Mazikou, Χατζηιωάννου.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Χωρίς Μάρτενσον, στην… αναμονή ο Κολοβός

Η σεζόν δεν ξεκίνησε ιδανικά για τους Αγρινιώτες, ψάχνοντας αντίδραση μετά την ήττα στην Τούμπα.

Πέραν του τραυματία Μάρτενσον, ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει ούτε στον νεοαποκτηθέντα Κολοβό που έμεινε εκτός αποστολής και θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμα για το ντεμπούτο του.

Η αποστολή του Παναιτωλικού:  Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Καρέλης, Βαρόνε, Πέδρο, Νταγκό, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδης, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Λάρσον, Φλόρες, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Τσιγγάρας και Λιάβας.

Η «ταυτότητα» του αγώνα

2η αγωνιστική Super League

Παναιτωλικός-ΑΡΗΣ

Γήπεδο: «Γήπεδο Παναιτωλικού»

19:00, Cosmote Sport

Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Δημήτρης Βεργέτης (Αργολίδας)

4ος: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας)

VAR: Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών)

Βοηθός VAR: Δημήτρης Σαμοΐλης (Αθηνών)

Προτεινόμενα Άρθρα