Μικρή μετάθεση για τις 25-8 στην σύσκεψη στο Μαξίμου

από AllAboutARIS

Μικρή… μετάθεση πήρε η συνάντηση ανάμεσα στον ΑΡΗ και την Κυβέρνηση όσον αφορά το νέο γήπεδο της ομάδας, η οποία αρχικά είχε οριστεί για τις 22 Αυγούστου, αλλά τελικά θα γίνει στις 25, τρεις ημέρες αργότερα.

Ο λόγος της μετάθεσης έχει να κάνει με το γεγονός πως η Βουλή ανοίγει στις 22 του μήνα, με την Κυβέρνηση να θέλει άπαντες να είναι στην κρίσιμη συνάντηση. Έτσι άλλαξε η ημερομηνία, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο.

Ο Νικόλαος Τριμμάτης αναμένεται να ειναι παρών, όπως φυσικά και ο πρόεδρος του ΑΣ, Λευτέρης Αρβανίτης.

Από πλευράς κυβέρνησης το “παρών ” θα δώσουν σίγουρα οι κ.κ Γεραπετρίτης (Επικρατείας), Χατζηδάκης (Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων), Σκέρτσος (Επικρατείας), Καλαφάτης (Μακεδονίας-Θράκης), Ταγαράς (Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος), o σύμβουλος του Πρωθυπουργού για θέματα Πολεοδομίας και Χωροταξίας Δημήτρης Οικονόμου και ο γενικός γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού, Ευθύμιος Μπακογιάννης.

Πέραν του κ. Καλαφάτη και των στελεχών του ΑΡΗ, από τη Θεσσαλονίκη το “παρών” θα δώσουν ο αντιπεριφερειάρχης Κωσταντίνος Γιούτικας και ο κ. Μπίλλιας από την Περιφέρεια, ο αρχιτέκτονας Τάκης Δούμας (αμφότεροι μέλη της επιτροπής του ΑΣ ΑΡΗΣ), ο  αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος του συλλόγου Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης και μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας Τεχνικού Επιμελητηρίου, Σωκράτης Δημητριάδης, και ο σύμβουλος επενδύσεων Δημήτρης Σαμαράς.

Βέβαια λόγω της μετάθεσης δεν αποκλείεται κάποιοι να δώσει το παρών μέσω της… τεχνολογίας, αφού μπορεί να μην μπορούν να βρεθούν στην Αθήνα.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X