Μπαλτάκος: «Προκήρυξη με διπλό τελικό – Ξένοι ρέφερι και το 2024» (vid)

από AllAboutARIS

Με δεδομένο ότι ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet πέρασε από χίλια μύρια κύματα, στην ΕΠΟ ήδη κοιτάζουν το… μέλλον!
Ο Τάκης Μπαλτάκος, μιλώντας στην ΕΡΤ τόσο για το μέλλον της διοργάνωσης όσο και για ζητήματα όπως η διαιτησία, τόνισε: «Είχαμε προβλέψει ότι εάν είναι στον τελικό μία ομάδα από την Αθήνα και μία από τη Θεσσαλονίκη τότε θα γίνονταν στο Πανθεσσαλικό, που είναι στη μέση της απόστασης. Το ότι δεν δέχονταν οπαδούς των δύο ομάδων στο Πανθεσσαλικό εμένα με ξενίζει. Έγινε ένας αγώνας χωρίς φιλάθλους, κάτι που δεν θα επαναληφθεί».

Στη συνέχεια, σημείωσε: «Δεν θα πούμε κάποια συγκεκριμένη πόλη, που θα γίνει, αλλά θα δούμε ανάλογα με τις ομάδες (σ.σ. που θα συμμετάσχουν στον τελικό) και θα βγάλει απόφαση η Εκτελεστική. Θα είναι όλα στο τραπέζι. Δεν θα βάλουμε μόνο το Πανθεσσαλικό. Ή διπλός τελικός ή θα πάμε στο εξωτερικό (σ.σ. εάν εισπράξουν αρνήσεις)».
Για τη διαιτησία, δε, υπογράμμισε: «Εάν συνεχίσει η UEFA (σ.σ. να μη στέλνει ξένους διαιτητές Elite ή Α’ Κατηγορίας) που κατά την άποψή μου θα συνεχίσει, τότε δεν θα έχουμε άλλη επιλογή από το να παίζουμε με πολύ λιγότερους ξένους και πολύ περισσότερους Έλληνες. Η επόμενη χρονιά θα είναι μεταβατική για να πάμε το 2024 με τέτοιον τρόπο, ώστε να αναλάβουν σχεδόν αποκλειστικά οι Έλληνες. Θα έχουμε και τότε ξένους διαιτητές, αλλά με σύστημα ανταλλαγών. Δηλαδή εάν θέλουμε εμείς έναν διαιτητή από την Ολλανδία να στέλνουμε και εμείς έναν διαιτητή».


Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X