Νέα «μεταγραφή» για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

από AllAboutARIS

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διόρισε τον Άντι Ο’Μπόιλ, πρώην επικεφαλής της Elite Performance της Premier League, ως νέο αναπληρωτή διευθυντή ποδοσφαίρου της, ανακοίνωσε την Τρίτη ο σύλλγος του «Ολντ Τράφορντ». Ο Ο’Μπόιλ, ο οποίος ήταν προπονητής ακαδημιών στη Γιουνάιτεντ, θα συνεργαστεί με τον ποδοσφαιρικό διευθυντή Τζον Μέρτο, καθώς ο σύλλογος συνεχίζει την ανοικοδόμησή του.

Η Γιουνάιτεντ μόλις ολοκλήρωσε μία δύσκολη σεζόν στην οποία τερμάτισε έκτη με 58 βαθμούς -τη μικρότερη συγκομιδή της στην εποχή της Premier League- και δεν κατάφερε να κερδίσει κανένα τρόπαιο.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Άντι πίσω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να αναλάβει αυτόν τον σημαντικό ρόλο στην ηγεσία του συλλόγου», δήλωσε ο Μέρτο. «Ο Άντι έχει εμπειρία σε όλους τους τεχνικούς τομείς του ποδοσφαίρου, από τη φυσική κατάσταση και την αθλητική επιστήμη μέχρι το scouting και τις στρατολογήσεις».

Από την πλευρά του ο Ο’Μπόιλ είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε μια τόσο συναρπαστική στιγμή για τον σύλλογο, καθώς η πρώτη ομάδα προετοιμάζεται για ένα νέο ξεκίνημα υπό τον (σ.σ. νέο προπονητή) Έρικ τεν Χαγκ, και η Ακαδημία και οι γυναικείες ομάδες συνεχίζουν να αναπτύσσονται με αυξανόμενη επιτυχία».

Προτεινόμενα Άρθρα