Νέα σενάρια για Ομόνοια και Νταμπό

από AllAboutARIS

Πριν από κάποιο διάστημα υπήρξαν δημοσιεύματα στην Κύπρο που ανέφεραν ότι η Ομόνοια ενδιαφέρεται για τον Μπράιαν Νταμπό. Κι έτσι ήταν, μόνο που το θέμα κάπου κόλλησε, λόγω των διοικητικών εξελίξεων στην κυπριακή ομάδα.

Σήμερα, στη Κύπρο επανέρχονται στο θέμα, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ σε ιστοσελίδες, είναι πολύ πιθανό η Ομόνοια να επανέλθει ξανά στον ποδοσφαιριστή του ΑΡΗ. Μάλιστα το συνδυάζουν με την αποχώρηση ενός μέσου, του Μιξ Ντίσκερουντ, που σύμφωνα με τους Κύπριους, φανερώνει πως έχει βρεθεί παίκτης για τη θέση.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sport-fm.com.cy…:

«Στην Ομόνοια ανοίγει ο δρόμος για την απόκτηση ενός μέσου, ο οποίος θα έχει τα χαρακτηριστικά να αγωνιστεί box to box, ενισχύοντας τον άξονά της. Τις τελευταίες ημέρες έχει ακουστεί το όνομα του Μπράιαν Νταμπό, ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, ο οποίος έχει αυτά τα χαρακτηριστικά για να καλύψει τη θέση.

Ο 31χρονος διεθνής με την Μπουρκίνα Φάσο, έπαιξε σε 33 παιχνίδια με τους κιτρινόμαυρους της Θεσσαλονίκης σε όλες τις διοργανώσεις της φετινής σεζόν. Διατηρεί όμως συμβόλαιο με την ομάδα και θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή για να αποκτηθεί από την Ομόνοια. Πρόκειται για μία από τις αρκετές περιπτώσεις που εξετάστηκε από τους πράσινους, η οποία δεν γνωρίζουμε αν έχει προχωρήσει, όμως η ανακοίνωση της αποδέσμευσης του Μιξ Ντίσκερουντ ίσως να μας αποκαλύπτει πως ο αντικαταστάτης του έχει ήδη βρεθεί».

Φωτορεπορτάζ: Eurokinissi

Προτεινόμενα Άρθρα