Νέο παραμύθι για εισήγηση Μάντζιου για αποχώρηση Γκαρθία!

από AllAboutARIS

Άπαντες έχουν αντιληφθεί τον πόλεμο που δέχεται ο ΑΡΗΣ… Κάποιοι συγκεκριμένοι εξ Αθηνών όμως, έχουν στο στόχαστρο εδώ και καιρό τον Άκη Μάντζιου, με σειρά… παραμυθιών που θα ζήλευε και ο Αίσωπος!

Κατά καιρούς έχουν παρουσιάσει και έχει αποδειχθεί ότι ήταν ψέματα διάφορα σενάρια σε σχέση με ποδοσφαιριστές του συλλόγου και διαχείριση του υλικού. Πάντα βεβαίως με την… λυράτη ανώνυμη αρθρογραφία!

Ο ίδιος… άνθρωπος, που δεν έχει το θάρρος να υπογράψει με το όνομα και το επίθετο του ένα κείμενο αλλά κρύβεται πίσω από παρατσούκλια. Ο άνθρωπος που είχε το… αποκλειστικό της μεταγραφής του Πάλμα στην ΑΕΚ, του Μπράμπετς στον Παναθηναϊκό, Φαμπιάνο στον ΠΑΟ, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. .Αυτός που μας είχε ενημερώσει ότι ο Βερστράτε λόγω Μάντζιου δεν θα έπαιζε στον ΑΡΗ αλλά έκανε ακόμα 15 συμμετοχές. Αυτός που έφερε τον Τσιντώτα και άλλους 50 παίκτες που ούτε καν προτάθηκαν στον ΑΡΗ. Αυτός που μας έχει φλομώσει στο ψέμα και στο παραμύθι, με στόχο να καλλιεργεί την εσωστρέφεια.

Και βέβαια με το αποκλειστικό ότι ο Μάντζιος δεν θα συνεχίσει στον ΑΡΗ… Αυτός τώρα προσπαθεί με άνα αισχρό ψέμα, όπως σημειώνει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αλλά και ο ίδιος ο Άκης Μάντζιος, να δημιουργήσει πρόβλημα και στις σχέσεις του Έλληνα τεχνικού με παίκτες και κατ’ επέκταση με τον κόσμο της ομάδας. Οπως λοιπόν σημειώνει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, δεν υπάρχει καμία εισήγηση του Μάντζιου για αποχώρηση του Γκαρθία. Οπως επίσης δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια πρόταση για παραχώρησή του. Εάν υπάρξει κάποια πρόταση, θα αξιολογηθεί από τη διοίκηση.

Αυτό όμως το ψέμα είναι μία ακόμα απόδειξη πόσο πρέπει να συσπειρωθεί ο κόσμος γύρω από τον προπονητή, την ομάδα και τους παίκτες, γιατί τα παραμύθια θα πάνε σύννεφο.

Προτεινόμενα Άρθρα