Να απαγορευτούν οι μετακινήσεις μόνο στους κάφρους που κάνουν επεισόδια και όχι σε όλους τους οπαδούς!

από AllAboutARIS

Τη στιγμή που οι οπαδοί των μεγάλων ομάδων της Ελλάδος, απέδειξαν ότι είναι εφικτή η μετακίνηση των οπαδών χωρίς κανένα πρόβλημα, οι οπαδοί  του ΠΑΟΚ για ακόμα μια φορά είναι αυτοί οι οποίοι θέλουν να δημιουργήσουν τέτοιες καταστάσεις ώστε να μην υπάρχουν μετακινήσεις.

Πριν ακόμα αρχίσει ο τελικός, υπήρξαν επεισόδια. Οι απίστευτες καταστάσεις συνεχίστηκαν τόσο πριν όσο και μετά την έναρξη του αγώνα. Κορυφώθηκαν δε με τις πέτρες, τα αντικείμενα και τις φωτοβολίδες στο γκολ του Παναθηναϊκού.

Λίγο πριν τις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, πετάχθηκαν και πάλι δεκάδες φωτοβολίδες και αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις. Είναι απορίας άξιον το πώς πέρασαν όλα αυτά τα αντικείμενα μέσα στο γήπεδο.

Δείχνουν ότι δε θέλουν κόσμο στα γήπεδα και φιλοξενούμενους οπαδούς. Θέλουν να επικρατεί ο νόμος της ζούγκλας και θα είναι οι αποκλειστικά υπεύθυνοι αν απαγορευτούν οι μετακινήσεις τη νέα σεζόν ή αποδειχθεί ότι ο μόνος τρόπος για να πραγματοποιηθούν οι μετακινήσεις, θα είναι η συνεννόηση μεταξύ οπαδών.

Επειδή αυτοί δεν λειτουργούν με τον τρόπο που λειτουργούν οι υπόλοιποι οπαδοί, προφανώς και θα γίνεται αυτό που συνέβη στα πλέι οφ, με τα παιχνίδια του ΑΡΗ.

Σήμερα μάλιστα, σήκωσαν πανό “Ναι στις μετακινήσεις οπαδών, όχι στους υποκριτές”. Ποιος αλήθεια είναι υποκριτής όταν κάνουν όλα αυτά τα επεισόδια, που θα δώσουν το άλλοθι ώστε να σταματήσουν οι μετακινήσεις;

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X