Νταρίντα, ο ορισμός του team player

από AllAboutARIS

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα αποτελεί είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για τον ΑΡΗ, όχι μόνο μέσα, αλλά κι έξω από το γήπεδο.

Ο Τσέχος, τον τελευταίο 1,5 χρόνο που είναι στην ομάδα ήταν βασικός και αναντικατάστατος, φέτος όμως έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα και γι’ αυτό υπάρχει εξήγηση. Από τη μία το καλοκαίρι δεν έκανε προετοιμασία, λόγω τραυματισμού, ενώ από την άλλη η παρουσία παικτών όπως ο Μόντσου και Σιφουέντες, έφεραν τον Νταρίντα αυτή τη στιγμή σε δεύτερο ρόλο. Χωρίς όμως αυτό να είναι υποτιμητικό.

Οι Κιτρινόμαυροι τον υπολογίζουν, δεδομένα στην πορεία της σεζόν θα παίξει περισσότερο, ενώ η παρουσία του στο σύνολο είναι κάτι… παραπάνω από αγωνιστική. Ο πολύπειρος Τσέχος είναι επιδραστικός στα αποδυτήρια της ομάδας, κρατάει τις ισορροπίες, ενώ έχει και συμβουλευτικό ρόλο για τους μικρότερους.

Επιπλέον μιλάμε για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα, που δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό. Άλλωστε και οι άνθρωποι του ΑΡΗ τον έχουν από κοντά, ενώ και ο ίδιος δείχνει να αντιλαμβάνεται την κατάσταση και να βάζει πάνω απ’ όλα την ομάδα. Άλλωστε αυτά λέει στο τεχνικό επιτελείο, στις συζητήσεις που γίνονται κατά καιρούς.

Όλα αυτά οδήγησαν τον Θόδωρο Καρυπίδη, στο να μπει στη διαδικασία συζητήσεων μαζί του για ανανέωση του συμβολαίου του, που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025. Ο Νταρίντα είναι πολύτιμος, αυτό του το αναγνωρίζουν όλοι, γι’ αυτό ο ΑΡΗΣ φαίνεται να κάνει την κίνησή του για να παραμείνει ο παίκτης.

Προτεινόμενα Άρθρα