Ντομαγκόι Πάβιτσιτς έναν μήνα μετά, αλλά βλέπουμε…

από AllAboutARIS

Στην… αρχική αποστολή του ΑΡΗ για τον σημερινό (1/10, 17:30) αγώνα με την Κηφισιά βρίσκεται ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς. Θα χρειαστεί βέβαια να περιμένουμε μέχρι και λίγα λεπτά πριν από το ματς, μιας και ο Άκης Μάντζιος πήρε μαζί του 21 ποδοσφαιριστές, οπότε ένας θα μείνει εκτός την τελευταία στιγμή.

Σε ό,τι αφορά στον Κροάτη είναι ξεκάθαρο πως, τουλάχιστον αυτή τη χρονική περίοδο, δεν είναι στις βασικές επιλογές του προπονητή του ή αν προτιμάτε δεν είναι καν σε αυτές. Ο Πάβιτσιτς, που ήταν η πρώτη χρονικά μεταγραφή που ανακοίνωσε ο ΑΡΗΣ το καλοκαίρι έχει να μπει σε… τελική αποστολή εδώ και περίπου έναν μήνα. Τελευταία φορά ήταν στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στις 3 Σεπτεμβρίου, στο ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου στον πάγκο των Κιτρινόμαυρων. Σε εκείνο το ματς είχε παίξει μόλις λίγα δευτερόλεπτα ως αλλαγή.

Από εκεί και πέρα στο ντέρμπι με τον Π.Α.Ο.Κ. βρέθηκε στην 22άδα που είχε ανακοινωθεί ως αποστολή, όμως στη συνέχεια ήταν ένας από τους δύο που «κόπηκαν» (ο άλλος ήταν ο Αηδόνης), ενώ στα ματς που ακολούθησαν με Παναιτωλικό και Ολυμπιακό έμεινε τελείως εκτός.

Φωτορεπορτάζ: Eurokinissi

Προτεινόμενα Άρθρα