Ντροπή! Έσβησαν στην…ζούλα το γκράφιτι του μπουλντόγκ δίπλα από τον Άλκη!

από AllAboutARIS

Απίστευτα πράγματα δείγμα της υποκρισίας, του τυφλού οπαδισμού και της αίσθησης ότι ορισμένοι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν χωρίς να υπολογίζουν κανέναν και τίποτα, αναδεικνύονται μετά από την απόφαση ορισμένων να προβούν σε μια αχαρακτήριστη προκλητική ενέργεια.

Εδώ και ένα περίπου μήνα υπήρξαν διάφορες…φωνές που όλοι αντιλαμβανόμαστε τα κίνητρά τους που δημιούργησαν θέμα με το γκράφιτι του Άλκη και το μπουλντόγκ στο 4ο γυμνάσιο Χαριλάου! Μάλιστα υπήρξαν καταγγελίες από μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του διπλανού σχολείου, του 79ου δημοτικού σχολείου ότι το μπουλντογκ στον τοίχο δίπλα από το πορτρέτο του Άλκη…προάγει την βία!!!

Μάλιστα κίνησαν και διαδικασίες ΕΝΩ Ο ΤΟΙΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, για να σβηστεί το γκράφιτι. Υπήρξαν και…ραδιοφωνικές παρεμβάσεις ΑΠΟ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ που προσπάθησαν να πιέσουν τον Δήμο Θεσσαλονίκης να σβήσει το γκράφιτι. Τελικά αποσύρθηκε το αίτημα τους ίσως γιατί σκέφτηκαν την γενική κατακραυγή που θα ακολουθούσε!

Οι πιέσεις αυτές δεν απέδωσαν, με αποτέλεσμα να αναλάβουν δράση με τον τρόπο που φυσικά μόνο ορισμένοι ξέρουν. ΣΤΗΝ ΖΟΥΛΑ! Έτσι την ημέρα που το Γυμνάσιο ήταν κλειστό και το δημοτικό πήγε ημερήσια εκδρομή, πήγαν και έσβησαν το μπουλντόγκ. Το έκαναν αφού περιμέναν να φύγουν τα παιδιά για την εκδρομή προφανώς για να μην γίνουν αντιληπτοί!!!

Και αναρωτιόμαστε; ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΦΟΡΕΑ; ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ; Αντιλαμβάνεται ότι με τέτοιες κινήσεις προκαλεί το δημόσιο αίσθημα ή τον ενδιαφέρει να ικανοποιήσει ΤΑ ΟΠΑΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΡΑ.

Ένα γκράφιτι με το μπουλντόγκ προάγει την βία ή μία τέτοια ενέργεια που συνδέεται με το θέμα του Άλκη Καμπανού μπορεί να οδηγήσει σε δικαιολογημένες αντιδράσεις; Ποιος έχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να αποφασίζει για το συγκεκριμένο ζήτημα και στην…ζούλα να κάνει ότι έκανε;

Σας παραθέτουμε φωτογραφίες και περιμένουμε τις επίσημες τοποθετήσεις και του Γυμνασιάρχη και των ιθυνόντων των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΚ ΝΕΟΥ!

Θα επανέλθουμε…

Προτεινόμενα Άρθρα