Ξεκάθαρες σκέψεις, κλειστά χαρτιά…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ενδεκάδα του ΑΡΗ για το αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που υπάρχει ένα νέο πρόσωπο στον πάγκο.

Ο Τόλης Τερζής, μαζί με τους Πασχάλη Μελισσά και Γιώργο Καντιμοίρη, δεν είχε πολύ χρόνο για να δουλέψει όμως μπήκε και σε ένα περιβάλλον με πολλά γνώριμα πρόσωπα ενώ είχε ήδη μία αρκετά καλή εικόνα για την ομάδα.

Ολες αυτές τις μέρες δόθηκε αρκετή βάση στο πνευματικό κομμάτι, όπως φυσικά και στο τακτικό μέσα από το οποίο ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται να κατέληξε στις επιλογές του. Τα χαρτιά του όμως παραμένουν κλειστά, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την επίθεση.

Η άμυνα όπως φαίνεται θα μείνει απαράλλαχτη, δηλαδή με τους Σάκιτς-Γκάνεα στα μπακ και με τον Φαμπιάνο με τον Μπράμπετς στα στόπερ. Εκεί που μάλλον θα αλλάξει κάτι είναι στο τέρμα, με τον Χουλιάν Κουέστα να αντικαθιστά τον Μάριο Σιαμπάνη.

Μεσοεπιθετικά υπάρχουν αρκετά σενάρια και δύο φαντάζουν ως τα πιο πιθανά αυτή τη στιγμή.

Το ένα… περιλαμβάνει ένα δίδυμο με Σάσα-Εντιαγέ στα χαφ και αργεντίνικη τριάδα τους Μαντσίνι, Μπερτόγλιο και Ματέο πίσω από τον Καμαρά.

Το δεύτερο είναι με τον Ματίγια στα χαφ και τον Εντιαγέ ή τον Μπερτόγλιο λίγο πιο μπροστά ενώ δεν αποκλείεται και η έκπληξη με τον Καμαρά να μετατοπίζεται στα άκρα.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα