Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος από Ευαγγέλου-Παπαδόπουλο

από AllAboutARIS

Στο Περιστέρι ο Τσακαλίδης μετέτρεψε το επιθετικό φάουλ στον Κουέστα σε πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου και ο Άρης απώλεσε 2 βαθμούς. Στις Σέρρες οι κίτρινοι ήταν τόσο καλύτεροι που δεν λύγισαν και πήραν τη νίκη. Αυτό όμως που συνέβη με την Τρίπολη έδειξε ότι δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα τα…λάθη των διαιτητών.

Ο τρόπος που έβλεπε το ματς ο Παπαδόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας φάνηκε στο 6 όταν είδε χέρι του Φρίντεκ ενώ η μπάλα χτυπάει στο στήθος του. Ο Ευαγγέλου τον διόρθωσε και το πήρε πίσω. Ήταν αρχή του ματς. Στο τέλος του ματς μετά το σουτ του Μόντσου σε τρία ριπλέι που έδειξε το συνδρομητικό η μπάλα φαίνεται να χτυπάει ξεκάθαρα στο κεφάλι του Σαμόρα. Ο Παπαδόπουλος όμως είδε και πάλι χέρι εις βάρος του ΑΡΗ.

Αυτή την φορά ήταν όμως στο 86 και ο Ευαγγέλου δεν τον φώναξε στο VAR. Aκυρώθηκε, λοιπόν, ένα καθαρό γκολ του ΑΡΗ. Αλλά ακόμα και αν είδαν χέρι. Στην κλωτσιά-πέναλτι στον Μορόν στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ευαγγέλου γιατί δεν ειδοποίησε τον Παπαδόπουλο; Θυμίζουμε τι πέναλτι…έδωσε μέσω VAR και Φωτιά στην Τούμπα ο Ευαγγέλου. Άλλοι κανονισμοί; Μάλλον όχι. Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος από τα…λάθη των ρέφερι.

Μία ακόμα λεπτομέρεια. Αμφότεροι οι βοηθοί ήταν σε κάκιστη μέρα. Δόθηκε οφσάιτ στον Μορόν ενώ έφευγε μόνος του και πήρε την μπάλα από πάσα αντιπάλου! Ανθρώπινο λάθος και αυτό του Νικολακάκη από το Λασίθι. Σε τρία παιχνίδια και ο Άρης έχει τρομερά παράπονα από την διαιτησία. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ. Είναι ξεκάθαρο ότι η χρονιά θα είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολη και χρειάζεται ψυχραιμία και συνετές ενέργειες από όλους.

Προτεινόμενα Άρθρα