«Ξεκινάει έρευνα για τη ρατσιστική επίθεση στον Γκουεγέ κατά τη διάρκεια του ΠΑΟΚ – Αμπερντίν η UEFA»

από AllAboutARIS

Μερικές ημέρες μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Αμπερντίν, η UEFA θα ξεκινήσει έρευνες για τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο παίκτης Χαμπίμπ Γκουεγέ των Σκωτσέζων κατά τη διάρκεια του μεταξύ τους παιχνιδιού στην Τούμπα. Μιλώντας στο Sky Sports ένας εκπρόσωπος της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας ενημέρωσε πως ένας ειδικός για θέματα ηθικής και πειθαρχίας έχει ξεκινήσει έρευνες για αυτό που συνέβη στη Θεσσαλονίκη.

«Ένας επιθεωρητής για θέματα Ηθικής και Πειθαρχίας έχει προσληφθεί για να ξεκινήσει έρευνα. Περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση θα είναι διαθέσιμες σε εύθετο χρόνο», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.

Η σκωτσέζικη ομάδα λέγεται πως αμέσως μετά τον αγώνα ενημέρωσε την UEFA για το συμβάν, με την ίδια μετά από λίγες μέρες να ξεκινάει έρευνες.

«Κατά τη διάρκεια του αγώνα μας με τον ΠΑΟΚ, ο Pape Habib Guèye έπεσε θύμα ρατσιστικής κακοποίησης. Ο Παπέ έχει την αμέριστη υποστήριξη των συμπαικτών του και όλων στην Aberdeen FC. Ως σύλλογος έχουμε μηδενική ανοχή σε οποιαδήποτε μορφή διάκρισης ή ρατσιστικής κακοποίησης», είχε αναφερθεί στην ανακοίνωση έπειτα από τον αγώνα.

Πηγή: sportal.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X