Οι ανανεώσεις… κρύβουν (και) την ανάγκη του κορμού

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τη στιγμή που οι μεταγραφές του Γενάρη βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, παράλληλα στον ΑΡΗ προσπαθούν να “τρέξουν” και το μέτωπο των ανανεώσεων.

Οι Χουλιάν Κουέστα και Φαμπιάνο Λέισμαν πρωτοστατούν σε αυτό το εγχείρημα. Δύο διαφορετικές περιπτώσεις αφού αυτή του Ισπανού ήδη “τρέχει” ενώ για τον Βραζιλιάνο υπάρχει η διάθεση αλλά όχι ακόμα κάποια επίσημη συζήτηση με ακριβή νούμερα και διάρκεια συμβολαίου. Μία περίπτωση για την οποία ο ΑΡΗΣ το επόμενο διάστημα θέλει να κάνει την κίνησή του, τη στιγμή που η πλευρά του Φαμπιάνο έχει ως σημείο αναφοράς… και αναμονής τον επόμενο Ιανουάριο.

Η προσφορά τους στην ομάδα είναι ο προφανής λόγος της ανανέωσής τους, εφόσον υλοποιηθεί. Από την άλλη όμως αυτή η πρόθεση του ΑΡΗ να κρατήσει τους δύο παίκτες… κρύβει και την ανάγκη της συγκρότησης ενός κορμού μέσα στο γήπεδο και φυσικά στα αποδυτήρια της ομάδας.

Τα τελευταία δύο χρόνια το ρόστερ υπέστη αρκετές αλλαγές και οι Κουέστα- Φαμπιάνο είναι από τις λίγες σταθερές στο ρόστερ. Δύο παίκτες μάλιστα με προσωπικότητα και ηγετικές τάσεις που έχουν αναπτύξει στο διάστημα της παρουσίας τους στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Μαζί με αυτούς δύο παίκτες και κάποιους ακόμα ο ΑΡΗΣ θέλει να συγκροτήσει τον κορμό της νέας σεζόν, περιμένοντας τις κινήσεις του Γενάρη αλλά και όσους παρουσιάσουν ενδεχομένως κάτι διαφορετικό μέσα στους επόμενους μήνες ώστε να περιορίσει όσο το δυνατόν περισσότερο τις προσθήκες του επόμενου καλοκαιριού.

Εάν και εφόσον οι “κιτρινόμαυροι” κλείσουν αυτά τα δύο μέτωπα ή έστω το ένα, δεν έχουν να διαχειριστούν κάποια άλλη σημαντική υπόθεση στο κομμάτι των ανανεώσεων.

Προτεινόμενα Άρθρα