Οι “ματιές” στην Ισπανία και το “κανάλι” με τη Μπέτις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το ματς με τη Λαμία είναι το μοναδικό που χωρίζει το μέτωπο των μεταγραφών από το να αποκτήσουν το μονοπώλιο στην επικαιρότητα και κυρίως στην ατζέντα του ΑΡΗ για το υπόλοιπο του Δεκέμβρη.

Ο Ιανουάριος είναι προ των πυλών και αυτό αυξάνει την πίεση για τους “κιτρινόμαυρους”, οι οποίοι “φώναξαν” για ενίσχυση και στο προχθεσινό παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ.

Η αρχική πρόθεση για… πλάνο Νταριντά, δηλαδή παίκτες μέσα στον Δεκέμβριο, έχει ακόμα πιθανότητες αλλά συνάμα και δυσκοίες καθώς οι μέρες περνούν δίχως να υπάρχει κάποια περίπτωση παίκτη που είναι τόσο προχωρημένο. Για την ώρα τουλάχιστον, διότι ο ΑΡΗΣ διανύει μία περίοδο που αρκετά αλλάζουν από μέρα σε μέρα.

Οι “κιτρινόμαυροι” πιέζονται και πιέζουν ώστε τα αποτελέσματα της προεργασίας των προηγούμενων εβδομάδων να φέρουν άμεσα καρπούς, κοιτώντας σε αρκετές. αγορές και με αυτήν της Ισπανίας να έχει για ακόμη μία φορά την τιμητική της!

Αρκετοί παίκτες έχουν πέσει στο τραπέζι από τη χώρα της Ιβηρικής, μερικοί εκ των οποίων έχουν μπει στο μπλοκάκι του ΑΡΗ. Και η Ρεάλ Μπέτις δεν λείπει από αυτή την κουβέντα.

Ο ΑΡΗΣ… γλυκάθηκε ειδικά με τον Μορόν και σε δεύτερο βαθμό με τον Μοντόγια. Υπάρχει άλλωστε ανοικτό “κανάλι” επικοινωνίας με τον τεχνικό διευθυντή των Ανδαλουσιανών, Ραμόν Πλάνες, ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ήταν στη Θεσσαλονίκη πριν περίπου έναν μήνα.

Τα “ψώνια” από τη Μπέτις είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο, αλλά σε αυτή τη φάση αυτό που απασχολεί περισσότερο τον ΑΡΗ είναι οι άμεσες κινήσεις ουσίας και όχι μόνο από πού θα προέρχονται.

Προτεινόμενα Άρθρα