Οι υποψήφιοι για Εθνικό

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται ανάμεσα σε δύο ντέρμπι για το πρωτάθλημα αλλά για την ώρα όλο το βάρος πέφτει στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Εθνικό και τον στόχο της πρόκρισης στη 5η φάση της διοργάνωσης.

Η συγκυρία αυτή, δηλαδή να πραγματοποιηθεί η διεξαγωγή του αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αναγκάζει τον Άκη Μάντζιο ν να ετοιμάσει αλλαγές, με το έργο του να γίνει πιο εύκολο από την στιγμή που αντίπαλος είναι αρκετά χαμηλής δυναμικότητας.

Ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να ξεκουράσει σχεδόν όλους τους βασικούς του, δίνοντας ευκαιρίες σε παίκτες που έχουν παίξει είτε λίγο είτε καθόλου ως τώρα στη σεζόν. Ρόουζ, Μοντόγια, Χουάνκαρ, Ζουλ, Νταρίντα, Φετφατζίδης, Σαμόρα, Σαβέριο, αναμένεται να βρεθούν στο βασικό σχήμα της αυριανής (24/09 – 15:00) αναμέτρησης.

Αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει είναι τι θα γίνει στη θέση του επιτελικού μέσου και με τον παρτενέρ του Ρόουζ στο κέντρο της άμυνας, δεδομένου ότι θα λείπει ο Φαμπιάνο. Εκεί ο Μάντζιος είτε θα μοιράσει ημίχρονα ανάμεσα στον Βέλεθ και τον Μπράμπετς, είτε θα χρησιμοποιήσει τον Φατόρε, κάτι που θα φανεί μέχρι αύριο.

Προτεινόμενα Άρθρα