Ούγκο Σόουζα: «Είχα τρεις προτάσεις από Ελλάδα, ήμουν έτοιμος να γυρίσω»

από AllAboutARIS

Μεγάλη συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Ρουμανίας (libertatea) παραχώρησε ο πρώην παίκτης του ΑΡΗ, Ούγκο Σόουζα, ο οποίος πέρσι έπαιξε στην Άστρα Τζιουρτζίου και φέτος ανήκει στην Σέπσι.

Ο Πορτογάλος αμυντικός, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως όταν έφυγε από τους Κιτρινόμαυρους είχε τρεις προτάσεις από ελληνικές ομάδες, εξήγησε όμως τους λόγους που πήγε στη Ρουμανία:

«Δεν περίμενα ότι θα γυρίσω στην Ρουμανία, ούτε σαν τουρίστας, αλλά το ποδόσφαιρο είναι τρελό. Έπαιξα τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα. Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία εκεί πέρα, ήμουν χαρούμενος. Μετά κάτι έγινε κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Υπήρξαν τρεις ομάδες από εκεί που με ήθελαν, αλλά ο Μπόγκνταν Μάρα και ο Ντάνι Κομάν με έπεισαν να υπογράψω στην Άστρα. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, με τον οποίο είχαμε μεγάλες κόντρες στη Θεσσαλονίκη, εγώ στον ΑΡΗ κι αυτός στον ΠΑΟΚ, τους μίλησε με πολύ καλά λόγια για μένα. Και ο Έντι Ιορντανέσκου, που ήταν να αναλάβει προπονητής στην Άστρα, με έπεισε να επιστρέψω στη Ρουμανία. Μάλιστα γνωρίζει καλά τα ελληνικά όπως και εγώ. Τελικά εγώ υπέγραψα, εκείνος όμως όχι».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Ούγκο Σόουζα ανέφερε πως το περασμένο καλοκαίρι ήταν έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα:

«Άνθρωποι της Σέπσι επικοινώνησαν μαζί μου. Ήμουν έτοιμος να φύγω από τη Ρουμανία. Με πήραν τηλέφωνο και τους απάντησα: ‘‘Ειλικρινά δεν θέλω να συνεχίσω στη Ρουμανία, σας ευχαριστώ’’ και μου ζήτησαν να βρεθούμε για να πιούμε έναν καφέ. Μου παρουσίασαν το πρότζεκτ, τους έλεγα συνεχώς ότι περίμενα να φύγω, τα παπούτσια μου ήθελαν να με πάνε στην Ελλάδα. Μετά επέμειναν, μου παρουσίασαν τις ιδέες τους και τελικά υπέγραψα».

Προτεινόμενα Άρθρα

Παιδιά έχετε χάσει κάθε...μέτρο. Δεν είναι αποκάλυψη να λέτε ό,τι ειπώθηκε στο ALLABOUTARIS TV 3 φορές το τελευταίο δεκαήμερο. Copy paste...ξεδιάντροπο λέγεται!

X