Ούτε τον Λεβαδειακό ο ΠΑΟΚ…

από AllAboutARIS

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει χωρίς νίκη μακριά από την έδρα του. Άλλωστε πέρασε καιρός από τότε που το κατάφερε. Σήμερα, δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά, με τους Βοιωτούς να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, ο διαιτητής Μανούχος, έδωσε πέναλτι, αλλά το πήρε πίσω.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Νάρεϊ, στο 73′  και με τον χρόνο να κυλάει φάνηκε πως θα πάρουν εκτός έδρας νίκη μετά από παραπάνω από έξι μήνες (πέρσι τον Μάιο στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ). Ωστόσο ο Λεβαδειακός δεν είχε πει την τελευταία λέξη του.

Στο 92′ ο Κοτάρσκι απομάκρυνε φάουλ γέμισμα με τη γροθιά, η μπάλα στρώθηκε στον Μπελμόντ και αυτός έπιασε εκτός περιοχής ένα τρομερό βολέ κι έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι για το 1-1. Στο 96′ ο Μανούχος υπέδειξε πέναλτι, όταν ο Ζίβκοβιτς μάρκαρε τον Μουτίνιο. Στη συνέχεια, όμως, μέσω VAR δόθηκε φάουλ και κόκκινη στον Σέρβο, αν και θα μπορούσε να πει κανείς ότι το μαρκάρισμα συνεχίστηκε και στη γραμμή. Ο Μουτίνιο στο 99′ ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Κοτάρσκι απέκρουσε και κράτησε το τελικό 1-1.

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Μεχία, Βινίσιους, Μουτίνιο, Σκβάρκα (56’ Μπαχανάκ), Δούμτσιος (56’ Τσιριγώτης), Λιάγκας, Τόρο (70’ Μπελμόντ), Νίκας, Παναγιώτου, Τσάπρας.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης, Τσαούσης (61’ Βιεϊρίνια – 72’ Κωνσταντέλιας), Ίνγκασον, Κάργας, Ντάντας (61’ Μπίσεσβαρ), Κούρτιτς, Ελ Καντουρί (84′ Ελ Καντουρί), Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς, Γκορντεζιάνι (61’ Ολιβέιρα).

Προτεινόμενα Άρθρα