Ούτε τώρα νίκη για Ηρακλή (vid)

από AllAboutARIS

Χωρίς νίκη παρέμεινε ο Ηρακλή μετά από τρεις αγωνιστικές της Super League 2, μετά το σημερινό ματς με την Καβάλα. Οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες στο γήπεδο της Χαλάστρας και έμειναν στην ισοπαλία (1-1), με αμφότερες να μένουν στους δύο βαθμούς και να προβληματίζουν με την εικόνα τους στο πρώτο κομμάτι της σεζόν.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν προβάδισμα στο 34′, μετά από γκολ του Βασίλη Παπαδόπουλου, που δημιούργησε και έπειτα ολοκλήρωσε με δυνατό πλασέ τη φάση για το 0-1 της Καβάλας. Ο Ηρακλής πίεσε, έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Αναστασίου, και τελικά τη βρήκε με κεφαλιά του Θοδωρή Τσιριγώτη, που πήρε ριμπάουντ και εκτέλεσε προ κενής εστίας.τη συνέχεια, παρόλο που οι γηπεδούχοι πίεσαν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες, με κορυφαία την κεφαλιά του Διαμαντή που οδήγησε στην τεράστια επέμβαση του Αστρά, η ισοπαλία παρέμεινε και οι δύο ομάδες παρέμειναν χωρίς τρίποντο μετά από τρεις αγωνιστικές πρωταθλήματος.

Ηρακλής (Οφρυδόπουλος): Στουρνάρας, Κιβρακίδης, Τασουλής (46′ Αναστασίου), Σιδεράς, Διαμαντής, Χάμοντ (69′ Ντουκουρέ), Μπελμόντ, Χριστοδουλόπουλος (46′ Κούστα), Μπερτόλιο (46′ Καλουτσικίδης), Χιμένεθ, Τσιριγώτης.

Καβάλα (Καραμπετάκης): Αστράς, Τσαμούρης, Ίτσιος, Δαλιανόπουλος, Πάσαγκιτς, Μέτσε (83′ Π. Δερμιτζάκης), Γαβριηλίδης, Δημητριάδης (59′ Αναστασόπουλος), Ομπιόχα (67′ λ.τ Α. Δερμιτζάκης), Μάντιτς (59′ Κασέμι), Παπαδόπουλος (84′ Γκέκας).

 

Προτεινόμενα Άρθρα