Ο ΑΡΗΣ δεν ξεχνάει τον Τζόναθαν Σίλβα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε αναζήτηση του νέου σταθμού της καριέρας του παραμένει ο Τζόναθαν Σίλβα, για τον οποίο ο ΑΡΗΣ είχε ενδιαφερθεί από τις αρχές του φετινού καλοκαιριού.

Οι δύο πλευρές μάλιστα είχαν φτάσει σε αρκετά προχωρημένο στάδιο τις επαφές του και αφού πρώτα οι “κιτρινόμαυροι” είχαν βρει τη “χρυσή τομή” με τη Χετάφε. Ωστόσο ο παίκτης έδειξε ότι θέλει να πάρει τον χρόνο του και να περιμένει, αναγκάζοντας τον ΑΡΗ να στραφεί σε άλλες επιλογές εκείνη την περίοδο.

Για την ώρα πάντως ο Αργεντινός μπακ δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, παραμένοντας στη Μαδρίτη και εκτός πλάνων της Χετάφε, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ.

O 30χρονος μπακ δεν λαμβάνει μέρος στην προετοιμασία της ομάδας του και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα όλο αυτό το διάστημα, παραμένοντας σε αναζήτηση… επαγγελματικής στεγής και με την Εστουντιάντες ακόμα να καλοβλέπει την περιπτωσή του. Το δεσίμο ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι δεδομένο καθώς ο Σίλβα ξεκίνησε την καριέρα του από εκεί, όπως φαίνεται όμως για την ώρα η προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στην Ευρώπη.

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που σύμφωνα με πληροφορίες του AllAboutARIS ο ΑΡΗΣ δεν ξεχνάει την περίπτωση του Σίλβα και τον έχει ακόμα στα υπόψιν του, από την στιγμή που κι αυτός δεν έχει βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, ο ποδοσφαιριστής είναι ανάμεσα στις 2-3 επιλογές που έχουν οι κιτρινόμαυροι στο αριστερό άκρο της άμυνας για το οποίο θα πρέπει να πάρουν άμεσα τις αποφάσεις τους με δεδομένο ότι πέρα από τον Φεράρι δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Προτεινόμενα Άρθρα