Ο Κάρλσον θα πάρει ξανά την ευκαιρία του

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον είδε το σερί των αγώνων του επί Μάντζιου να σταματάει κόντρα στον Πανσερραϊκό, όπου σκοπίμως δεν χρησιμοποιήθηκε.

Από τη μία ήταν μία κίνηδη δικαίου προς τον Μιχάλη Παναγίδη και από την άλλη ένα μήνυμα προς τον Σουηδό άσσο για να τον… ταρακουνήσει, ο οποίος εννοείται ότι δεν μπήκε σε δυσμένεια ή ο,τιδήποτε άλλο. Το αντίθετο μάλιστα.

Οι ικανότητες του Κάρλσον δεν αμφισβητούνται, θα πρέπει όμως και ο ίδιος να προσπαθήσει αρκετά παραπάνω σωματικά αλλά και πνευματικά.

Ο Μάντζιος δεν έχει αφήσει τον 29χρονο στην τύχη του. Τον έχει από κοντά, μιλάει μαζί του και θα του δώσει ξανά μία ευκαιρία στα επόμενα παιχνίδια ελπίζοντας ότι με αυτήν θα ανοίξει και ένα νέο κεφάλαιο στην μέχρι τώρα παρουσία του στον ΑΡΗ. Πρόκειται άλλωστε για έναν παίκτη που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω και ο ΑΡΗΣ θα το χρειαστεί αυτό ώστε οπότε είναι απαραίτητη να… σπάει και η μονοτονία με τον Σάπι Σουλεϊμάνοφ, για τον οποίο σίγουρα θα έρθουν μέρες που δεν θα βρίσκεται στα ίδια στάνταρ απόδοσης με αυτά που έπιασε στα δύο τελευταία παιχνίδια με Πανσερραϊκό και Κηφισιά.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα