Ο Καρυπίδης διάλεξε το αγωνιστικό όφελος…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τέσσερις μέρες περίπου κράτησε το… μίνι σήριαλ με τον Ντάνιελ Μαντσίνι και με το τέλος να αφήνει ικανοποιημένους τους πάντες.

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης τα έβαλε κάτω με τον Αργεντινό και τον κρατάει στην ομάδα, σε μία κίνηση με διπλό όφελος αλλά και με χαμένο της υπόθεσης το… ταμείο της ομάδας.

Ο διοικητικός ηγέτης του ΑΡΗ επέλεξε το αγωνιστικό όφελος, με τον ΑΡΗ να κρατάει στις τάξεις του τον πιο φορμαρισμένο παίκτη του και παράλληλα να στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι παραμένει… δυνατός ποδοσφαιρικά και χωρίς απώλειες στη φετινή του προσπάθεια για το κάτι παραπάνω. Συν ότι πρόκειται για μία επικοινωνιακή νίκη της διοίκησης.

Για πολλούς λόγους η λογική εξέλιξη των πραγμάτων ήταν αυτή που υπάρχει από χθες. Από την άλλη βέβαια όμως ο ΑΡΗΣ θα μπορούσε κάλλιστα να παραχωρήσει τον παίκτη και να βγει κερδισμένος όπως και να’ χει, πολλαπλασιάζοντας κατά πολύ τα χρήματα που επένδυσε για αυτόν πριν τρία χρόνια.

Το ποσό μπορεί να μην ξεπερνούσε τα 2,5 εκατ. -αν πάμε με τη φημολογία αφού δεν διέρρευσε αριθμός- αλλά δεν τα λες και λίγα στις εποχές μας. Οχι και πολλά βέβαια για έναν παίκτη όπως ο Αργεντινός και με τη συνεχόμενη εξέλιξη που παρουσιάζει.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα