Ο Κλοπ αμφιβάλει για τις ελπίδες… πρωτιάς της Λίβερπουλ και ο Γκουαρδιόλα τον αμφισβητεί

από AllAboutARIS

Η Λίβερπουλ μετά τις τρεις τελευταίες νίκες μείωσε στο -9 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας μάλιστα ένα παιχνίδι λιγότερο. Παρόλα αυτά ο Γιούργκεν Κλοπ υποστήριξε, επιμένοντας, πως οι κόκκινοι δεν έχουν καμία πιθανότητα να πιάσουν τους Πολίτες στην κορυφή της Premier League.

Την ίδιω ώρα πάντως, ο Πεπ Γκουαρδιόλα εμφανίστηκε αντίθετος με την πεποίθηση του Γερμανού κόουτς και ερωτώμενος για τη δήλωσή του υποστήριξε πως δεν τον πιστεύει. Ο Ισπανός ξεκαθάρισε πως στο ποδόσφαιρο όλα είναι ανοικτά, κάτι το οποίο γνωρίζει καλά και ο Κλοπ.

“Δεν είμαι σίγουρος ότι είμαστε σε θέση να τους φτάσουμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός μετά τη νίκη επί της Λέστερ την Πέμπτη (10/2 και συνέχισε: “Δεν έχουμε καμία πιθανότητα να τους πιάσουμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή σεζόν για εμάς”.

Ερωτηθείς για τα σχόλια του Κλοπ ενόψει της αναμέτρησης με Νόριτς το Σάββατο (12/2) ο Γκουαρδιόλα τόνισε: “Δεν τον πιστεύω. Είναι απόλυτα δυνατό και σκέφτεται το ίδιο (ο Κλοπ), διαφορετικά δεν θα ήταν ο ανταγωνιστής που είναι.

Φυσικά και το πιστεύει. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Ξέρει ότι πρέπει να κερδίσει πολλά παιχνίδια, όπως ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε πολλά παιχνίδια για να παλέψουμε να είμαστε ξανά πρωταθλητές”.

 

Προτεινόμενα Άρθρα