Ο Μάνου συνεχίζει και μετράει αντίστροφα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ολα καλώς μέχρι στιγμής με τον Μάνου Γκαρθία και το πρόγραμμα σταδιακής επιστροφής του στις υποχρεώσεις του ΑΡΗ, τη στιγμή που κοντεύει να κλείσει έναν χρόνο μακριά από τα γήπεδα.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αναμένεται να είναι η μεγάλη επιστροφή του Ιανουαρίου, έχοντας φυσικά λίγο ακόμα δρόμο μπροστά του βάσει του προγράμματος το οποίο ακολουθεί ευλαβικά.

Το επόμενο βήμα για τον 25χρονο άσσο αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες και ίσως από την επόμενη εβδομάδα πιο συγκεκριμένα, πηγαίνοντας σε φάση ατομικού προγράμματος το οποίο θα περιλαμβάνει περισσότερα πράγματα. Δηλαδή περισσότερο τρέξιμο αλλά και περισσότερη μπάλα.

Αυτό θα είναι και ο προθάλαμος της επιστροφής του στις προπονήσεις που αναμένεται να υλοποιηθεί μέχρι τα τέλη του 2023 και εφόσον δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο με την καταστασή του.

Ο στόχος είναι να μπει όσο το δυνατό πιο γρήγορα μέσα στον Δεκέμβριο ώστε ο τελευταίος μήνας της χρονιάς να αποτελέσει κάτι σαν περίοδο προετοιμασίας για τον ίδιο για να είναι διαθέσιμος τον Ιανουάριο και σταδιακά να αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Προφανώς ακόμα και να γίνει αυτό υπάρχει το ερωτηματικό της κατάστασης στην οποία θα επιστρέψει ο παίκτης και τον χρόνο που θα χρειαστεί για να φτάσει στα δικά του επίπεδα αγωνιστικής κατάστασης. Για αυτό άλλωστε στον ΑΡΗ υπάρχουν αναζητήσεις για ακόμη ένα “10άρι” που θα δώσει εξτρά επιλογή στη θέση αλλά και το περιθώριο του χρόνου στον Γκαρθία.

 

Προτεινόμενα Άρθρα