Ο Ματέο… βγάζει όρεξη και ανεβάζει ρυθμούς!

από AllAboutARIS

Τις τελευταίες ημέρες, ο Χερμάν Μπούργος βλέπει τις επιλογές του να αυξάνονται ξανά και σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται ξανά και ο Ματέο Γκαρσία.

Ο Αργεντινός έχει πιάσει δουλειά από το περασμένο Σάββατο, με ένα ειδικό πρόγραμμα ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος και τα τελευταία 24ωρα ανεβάζει όλο και περισσότερο ρυθμούς!

Είναι δεδομένο ότι θα είναι στη διάθεση του Μπούργος για το παιχνίδι της Κυριακής (20/3 -19:00) κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά ο Αργεντινός προσπαθεί να γίνει όσο είναι δυνατόν, περισσότερο έτοιμος μέσα από την δουλειά, αφήνοντας πίσω τον θάνατο του πατέρα του, για τον οποίο ταξίδεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Προφανώς και στην περίπτωση του Ματέο Γκαρσία, απαιτείται και μια διαφορετική διαχείριση. Ο ίδιος πάντως, μετά την επιστροφή του από την Αργεντινή, βγάζει πολύ όρεξη στις προπονήσεις και προσπαθεί να αφήσει πίσω αυτή τη δύσκολη οικογενειακή στιγμή που πέρασε.

Το πιο πιθανό είναι να πάρει αγωνιστικά λεπτά κόντρα στον Παναθηναϊκό, προερχόμενος από τον πάγκο με τα τωρινά δεδομένα. Δεν αποκλείεται βέβαια να αλλάξει το σκεπτικό του Χερμάν Μπούργος, όμως αυτή τη στιγμή έχουν προβάδισμα οι Γκάμα και Ιτούρμπε.

Προτεινόμενα Άρθρα