Ο Μορόν μένει και μπορεί να γράψει ιστορία!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Λορέν Μορόν είπε το πολυπόθητο “ναι” που οι άνθρωποι του ΑΡΗ περίμεναν τόσο καρτερικά να ακούσουν τις τελευταίες εβδομάδες.

Η προφορική συμφωνία των δύο πλευρών -την επόμενη εβδομάδα οι υπογραφές- κρατάει τον Ανδαλουσιανό στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για ακόμη τρία χρόνια και παράλληλα θα τον μετατρέψει στον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας.

Το γκολ πληρώνεται και ο ΑΡΗΣ το κάνει… με το παραπάνω στην περίπτωση του Μορόν, ο οποίος με την απόφασή του να μείνει στη Θεσσαλονίκη αυξάνει τις πιθανότητές του να γράψει ιστορία με τους “κιτρινόμαυρους”.

Ευχή όλων είναι αυτό να επιτευχθεί μέσω κάποιου τίτλου, με τη βοήθεια των γκολ του, ,τα οποία βρίσκει με σταθερό ρυθμό φέτος και μπορεί να πετύχει ένα μοναδικό επίτευγμα.

Ο Μορόν έχει 27 γκολ σε 52 αγώνες και βρίσκεται στην 5η θέση των κορυφαίων ξένων σκόρερ στην ιστορία της ομάδας,

Η λίστα των ξένων σκόρερ του ΑΡΗ

Λιούμπισα Μιλόγεβιτς, 39 γκολ σε 153 συμμετοχές

Σέρχιο Κόκε, 39 γκολ σε 176 συμμετοχές

Ζόραν Λόντσαρ, 35 γκολ σε 100 συμμετοχές

Μπρούνο Γκάμα, 29 γκολ σε 125 συμμετοχές

Λορέν Μορόν, 27 γκολ σε 52 συμμετοχές

Ο Ισπανός άσσος χρειάζεται ακόμη δύο για να “πιάσει” τον Μπρούνο Γκάμα στην 4η θέση, με την 1η θέση να απέχει 12 γκολ από εκείνα των Λιούμπισα Μιλόγεβιτς και Σέρχιο Κόκε που μετρούν από 39.

Με λίγα λόγια, εάν ο Μορόν σκοράρει ακόμη 13 γκολ ως το φινάλε της σεζόν ή έως την επόμενη χρονιά, τότε θα γίνει ο κορυφαίος ξένος σκόρερ στην ιστορία του ΑΡΗ, βάσει transfermarkt. Ένα milestone που έχει όλα τα φόντα για να το πετύχει έως τον επόμενο Μάιο.

Προτεινόμενα Άρθρα