«Ο Νεϊμάρ έμεινε στην Παρί γιατί πιστεύει στην κατάκτηση του Champions League»

από AllAboutARIS

Ο Νεϊμάρ ήταν και παραμένει μέχρι και σήμερα η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Η Παρί Σεν Ζερμέν για χάρη του έδωσε το καλοκαίρι του 2017 στην Μπαρτσελόνα 222 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Βραζιλιάνος στράικερ έχει ζήσει μερικές πολύ καλές στιγμές με τους Παριαζιάνους. Αλλά και κάποιες που θα ήθελε να ξεχάσει. Παρόλα αυτά είναι και με το παραπάνω ικανοποιημένος και αυτό το τόνισε ο κολλητός του, Κακά, με δηλώσεις του στο «BEIN SPORTS»:

«Η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι του 2019 ο Νεϊμάρ σκεφτόταν πολύ σοβαρά να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα. Και αυτό γιατί οι σχέσεις του με τον κόσμο της ομάδας δεν ήταν καλές και στη συνέχεια έγιναν ακόμα χειρότερες.

Ωστόσο, από την ώρα και τη στιγμή που πήρε την απόφαση να παραμείνει στην ομάδα τα πράγματα πάνε καλύτερα για εκείνον. Νιώθει χαρούμενος. Ο Νεϊμάρ περνάει καλύτερα όσο μένει ολοένα και περισσότερο στην Παρί.

Έμεινε σε εκείνη γιατί πιστεύει στο project και θεωρεί θέμα χρόνου την κατάκτηση του Champions League μαζί της. Μιας και η ομάδα έχει ενισχυθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια», τα λόγια του.

Προτεινόμενα Άρθρα