Ο Ντάνι Άλβες θα πάει σε δίκη κατηγορούμενος για σεξουαλική επίθεση

από AllAboutARIS

Το δικαστήριο της Βαρκελώνης έστειλε τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Ντάνι Άλβες, σε δίκη για το αδίκημα της σεξουαλικής επίθεσης, που κατηγορείται για τον βιασμό μιας νεαρής γυναίκας σε νυχτερινό κέντρο της ισπανικής πόλης τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σε μια απόφαση, το άρθρο 21 του Δικαστηρίου επιβεβαιώνει τη δίωξη του πρώην Βραζιλιάνου διεθνούς, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι οι καταθέσεις του θύματος και των μαρτύρων, καθώς και οι πραγματογνώμονες υποστηρίζουν επαρκή στοιχεία για να τον οδηγήσουν σε δίκη για το αδίκημα της σεξουαλικής κακοποίησης που χρεώνεται.
Έτσι, με το ψήφισμα αυτό, ανοίγεται προθεσμία πέντε ημερών στην Εισαγγελία και την ιδιωτική δίωξη που ασκεί το θύμα για να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά τους, την τελευταία διαδικασία πριν τον ορισμό της ημερομηνίας δίκης.

Η αμυντική στρατηγική του Ντάνι Άλβες βασίζεται στην αναγνώριση ότι υπήρχαν σεξουαλικές πράξεις, αλλά ότι ήταν συναινετικές. Το τελευταίο «πλήγμα» για τον Βραζιλιάνο ήταν όταν και τα δύο του παιδιά και η πρώην σύζυγός του, Ντινόρα Σαντάνα, του γύρισαν την πλάτη τις τελευταίες ώρες.

Πηγή: sportal.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X