Ο Ντιμπάλα είναι έτοιμος να διεκδικήσει… 54 εκατ. ευρώ αποζημίωση!

από AllAboutARIS

Αποφασισμένος να διεκδικήσει αποζημίωση ύψους 54 εκατομμυρίων ευρώ από την Γιουβέντους λόγω της μη πενταετής ανανέωσής του, τον Απρίλιο του 2022, είναι ο Πάουλο Ντιμπάλα.

Δημοσιεύματα από την Ιταλία, κάνουν λόγο ότι πέρα από τα τρία εκατομμύρια που του οφείλουν οι «μπιανκονέρι», του προκάλεσαν μεγάλη οικονομική ζημιά τον Απρίλιο του 2022 για την απόφαση της μη ανανέωσης του συμβολαίου, με την αποζημίωση να ανέρχεται στα 54 εκατομμύρια ευρώ. Στο ποσό συμπεριλαμβάνεται τόσο το πενταετές που ήταν να υπογράψει, όσο και το τριετές που διατηρεί με τη Ρόμα.

Ο δικηγόρος του παίκτη, Λούκα Φεράρι, τις προηγούμενες ημέρες επιβεβαίωσε την πρόθεση του Ντιμπάλα να προχωρήσει την αποζημίωση τόσο για τη μη καταβολή των 3 εκατομμυρίων ευρώ (εάν δεν γίνει η πληρωμή εντός Απριλίου) όσο και για την «ζημιά» που προκλήθηκε από τη μη ανανέωση του συμβολαίου.

Όπως είναι απολύτως αναμενόμενο, οι εν λόγω εξελίξεις έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στον οργανισμό της Γιουβέντους, με τον Αργεντινό να αναφέρει πως δεν θέλει «πόλεμο», αλλά μονάχα ότι δικαιούται

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X