Ο Πάλμα διάλεξε το “εμείς”…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Λουίς Πάλμα ήταν αυτός που έκρινε τη μεγάλη νίκη επί της Ντιναμό Κιέβου. Ισως όμως η υπόλοιπη παρουσία του στο παιχνίδι να έχει την ίδια αξία με το γκολ που πέτυχε.

Στα προηγούμενα τρία ματς ο Ονδουριανός είχε γίνει συζήτησης… Το ένα γκολ και η μία ασίστ στη σειρά αγώνων με την Αραράτ είναι αν μη τι άλλοι καλοί αριθμοί, που την ίδια στιγμή ήρθαν σε κόντρα με την γενικότερη εικόνα του.

Πολλές επιπόλαιες ενέργειες, λάθος αποφάσεις στην επίθεση και μία αίσθηση ότι έπαιζε περισσότερο για τον ίδιο και λιγότερο για την ομάδα. Μία κατάσταση που άλλαξε δραστικά χθες.

Ο Πάλμα μπορεί να μην είχε κάποια περίτεχνη ενέργεια ή κάποια κλασσική ευκαιρία σε ροή αγώνα. Ηταν όμως πιο ομαδικός από κάθε άλλη φορά φέτος, μοιράζοντας σωστά το παιχνίδι και φτάνοντας σε σημείο να κάνει προβολή πάνω στη γραμμή του άουτ της ομάδας του, μαζί με πολύ λιγότερες τραβηγμένες προσπάθειες.

Μέσα από αυτή την κατάσταση… θυσίασε τον εαυτό του και φάνηκε λιγότερο απ’ άλλες φορές. Ηταν όμως πιο λειτουργικός και πειθαρχημένος, όπως απαίτησε απ’ όλους ο Τόλης Τερζής για το χθεσινό παιχνίδι ώστε να έρθει η νίκη.

Και όλα αυτά υπό το βλέμμα των σκάουτερς που έχουν στο… ραντάρ τους τον Ονδουριανό, ειδικά από τη στιγμή που κορυφώνεται η φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος, με το μέλλον του 23χρονου να παραμένει αβέβαιο αλλά το μυαλό του να παραμένει στον ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα