Ο Σουλεϊμάνοφ και η χαμένη εβδομάδα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από σήμερα ο ΑΡΗΣ επιστρέφει στο γήπεδο και αρχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό με… ολίγη και από την μίνι προετοιμασία των προηγούμενων ημερών.

Τα πράγματα δεν ήταν ιδανικά σε Πτολεμαΐδα και Θεσσαλονίκη ως τώρα για τον Άκη Μάντζιο, έχοντας κάποιες σημαντικές απουσίες όπως αυτή του Σάπι Σουλεϊμάνοφ.

Ο Ρώσος ενσωματώθηκε με την ομάδα από την περασμένη Πέμπτη αλλά ουσιαστικά από σήμερα θα αρχίσει να ανεβάζει  ρυθμούς, με τον προπονητή να έχει το βλέμμα του λίγο παραπάνω πάνω στον 23χρονο μεσοεπιθετικό.

Ο 53χρονος θέλει να ασχοληθεί με τον Σουλεϊμάνοφ και να τον βάλει γρήγορα στο κλίμα όσων δουλεύτηκαν τις μέρες που έχασε λείποντας στη Ρωσία, όπου όπως ενημέρωσε δεν… καθόταν και ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα ώστε να διατηρηθεί σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση.

Ο Μάντζιος ποντάρει πολλά στον βραχύσωμο εξτρέμ που ήδη εξελίσσεται σταδιακά σε σημείο αναφοράς για την γραμμή κρούσης της ομάδας. Άλλωστε… παίζει μόνος του μπάλα για το δεξί άκρο της επίθεσης όσο ο Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον δεν δείχνει κάτι παραπάνω και ψάχνει τον καλό του εαυτό.

Οπότε αυτή την εβδομάδα ο Σουλεϊμάνοφ θα… τρέξει λίγο παραπάνω για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να είναι απόλυτα έτοιμος για την εκτός έδρας αναμέτρηση στις Σέρρες το επόμενο Σάββατο (21/10).

Προτεινόμενα Άρθρα