Η… εξορία που φτάνει στο τέλος της

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η… εξορία του Σάπι Σουλεϊμάνοφ, από τον περσινό τελικό Κύπελλου, φτάνει στο τέλος και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην κανονικότητά.

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι ορόσημο για τον Ρώσος μεσοεπιθετικό, καθώς είναι το τελευταίο της τιμωρίας των πέντε αγωνιστικών που του επιβλήθηκε μετά τον επεισοδιακό τελικό στον Βόλο.

Ολο αυτό το διάστημα μόνο εύκολο δεν ήταν για τον Καυκάσιο και ειδικά μετά τα φιλικά προετοιμασίας που μπήκε στο… περιθώριο αγωνιστικά, βλέποντας τους υπόλοιπους να συμμετέχουν κανονικά στις υποχρεώσεις της ομάδας και ο ίδιος να αρκείται σε προπονήσεις.

Για αυτόν τον λόγο το φιλικό της διακοπής με την Κ-19 ήταν αρκετά χρήσιμο για τον ίδιο, μετρώντας πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Αυτή θα γίνει στο παιχνίδι Κυπέλλου της επόμενης εβδομάδας, το οποίο αναλόγως του αντιπάλου μπορεί να αποτελέσει μία καλή… προπόνηση για το ντέρμπι της Τούμπας όπου ο Άκης Μάντζιος θα τον χρειαστεί.

Φυσικά τα πράγματα είναι διαφορετικά φέτος καθώς ο Σουλεϊμάνοφ βρίσκει πλέον μπροστά του τον Ντιαντί και τον Φετφατζίδη στη δεξιά πλευρά. Ένας ανταγωνισμός που φαίνεται ήδη να τον βοηθάει στις προπονήσεις και τώρα καλείται να το αποτυπώσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με στόχο να έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο επιθετικά από τον περσινό.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα