Ο… τίμιος και επαγγελματίας Πάρντο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Ρούμπερ Πάρντο και ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς ήταν στο ξεκίνημα του καλοκαιριού δύο περιπτώσεις παικτών που δεν βρίσκονταν στα πλάνα του ΑΡΗ για τη νέα σεζόν.

Από τη στιγμή που δεν είχε βρεθεί λύση με τα συμβόλαιά τους και τα κενά στο ρόστερ δεν ήταν λίγα, αμφότεροι ακολούθησαν την ομάδα τόσο στην Πτολεμαϊδα όσο και στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, με τον Ισπανό μάλιστα να έχει κατ’ ανάγκη και έναν πιο ενεργό ρόλο στα πλάνα του Άκη Μάντζιου.

Ο Ιβηρας μέσος αγωνίστηκε βασικός στα δύο από τα τρία φιλικά της Ολλανδίας και κατά γενική ομολογία η παρουσία του ήταν… τίμια, δείχνοντας ένα καλό πρόσωπο σε σχέση με πέρυσι, μαζί με επαγγελματισμό ασχέτως που ήταν ενήμερος εξ αρχής για τις προθέσεις του κλαμπ όσον αφορά την περίπτωσή του.

Αυτές δεν θα αλλάξουν εύκολα και ειδικά από τη στιγμή που ο ΑΡΗΣ ενισχύεται συνεχώς στον άξονα. Ο ίδιος όμως προσπαθεί, δείχνει ενεργός και αυτό δεν αποκλείεται να τον βοηθήσει να βρει πιο εύκολα κάποια ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στο πλάνο της ομάδας για αυτόν.

Προτεινόμενα Άρθρα