Ο τελικός περιμένει!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τρεις εβδομάδες ο ΑΡΗΣ ζούσε για τη σημερινή μέρα.

Από τη στιγμή που τελείωσε το παιχνίδι Κυπέλλου στο Αγρίνιο και το 0-1 με το γκολ του Φραν Βέλεθ, όλος ο οργανισμός του ΑΡΗ ζούσε για τη σημερινή μέρα. Τη μέρα όπου ο ΑΡΗΣ έχει ραντεβού πρόκρισης κόντρα στους Αγρινιώτες (19:00, Novibet AllAboutARIS TV LIVE, AllAboutARIS.gr, CS), στη δεύτερη πράξη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Με… προίκα τη νίκη στο Αγρίνιο οι “κιτρινόμαυροι” θέλόυν σήμερα να πάρουν το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης, όπου ήδη περιμένει ο Παναθηναϊκός. Και όλα αυτά σε ένα “Κλεάνθης Βικελίδης” το οποίο αναμένεται κατάμεστο!

Ο Παναιτωλικός έρχεται ως το αουτσάιντερ και με το μυαλό του γενικά στην παραμονή, σήμερα όμως θα τα παίξει όλα για όλα ώστε να γράψει ιστορία και να τη… χαλάσει στον ΑΡΗ.

ΑΡΗΣ: Πάνοπλος στον… τελικό

Για τον ΑΡΗ είναι ο τελευταίος “τελικός” πριν τον τελικό της διοργάνωσης και με τον Μάντζιο να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, σε σημείο που κάποιοι έπρεπε να μείνουν έξω και λόγω των νεαρών (Παναγίδης, Αγοραστός) που πρέπει να είναι στην αποστολή.

Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Πάρντο, Μπένετ, Χριστοδουλόπουλος, Ρουπ είναι αυτοί που έμειναν εκτός των 22 που πήρε ο προπονητής του ΑΡΗ, έχοντας ακόμα δύο που θα αφήσει έξω πριν τη σέντρα.

Νέα πρόσωπα είναι οι Γκαρθία, Οντουμπάζιο, Νταρίντα, Σαμόρα και Αγοραστός

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Fran Velez, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Manu Garcia, Suleymanov, Zamora, Saverio, Loren Moron, Ansarifard, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Προβλήματα της τελευταίας στιγμής για Πετράκη

Με δύο απουσίες που προέκυψαν στη χθεσινή προπόνηση ταξίδεψε ο Παναιτωλικός στη Θεσσαλονίκη.

Ο Λιάβας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τέντοντα και ο Μαλής ένιωθε πόνους στον τετρακέφαλο μετά από ένα χτύπημα στη σημερινή προπόνηση και έτσι έμειναν εκτός αποστολής. Όμοια, εκτός παραμένουν οι Μπαλντασάρα, Στεργιάκης, Μπακάκης και Μπάμποκ ενώ στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη τέθηκε ο Ντίας.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Καπίνο, Ταμπίντζε, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Μπουζούκης, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Στάγιτς, Κοντούρης, Νικολάου.

Η «ταυτότητα» του αγώνα

Ημιτελική φάση Κυπέλλου Ελλάδος, 2ος αγώνας

ΑΡΗΣ-Παναιτωλικός

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

19:00, Cosmote Sport

Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών), Τρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

4ος: Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών)

VAR: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθός VAR: Θανάσης Κόλλιας (Ηπείρου)

Προτεινόμενα Άρθρα