Πάλι… παράπονα από Λουτσέσκου για την διαιτησία

από AllAboutARIS

Δεν έχει σταματήσει να… παραπονιέται για την διαιτησία και το έπραξε και λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με τον ΑΡΗ.
Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο Ρουμάνος τεχνικός για μία ακόμα φορά έκανε παράπονα για την διαιτησία, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο… στέρησε βαθμούς από την ομάδα του. Συγκεκριμένα είπε:

Για τα όσα κρατάει μετά το πέρας της κανονικής περιόδου της Super League: «Μας αφήνει πικρή γεύση για το γεγονός ότι θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς μπαίνοντας στο μίνι πρωτάθλημα για ν’ αντιμετωπίσουμε τις ομάδες που βρίσκονται πάνω κάτω στο επίπεδο με εμάς. Προκλήθηκαν από κάποια διαιτητικά λάθη και το VAR. Aκόμη ξεκινώντας μία σεζόν αλλαγών και αναδόμησης, ξέραμε πολύ καλά ότι στην αρχή δεν θα έχουμε την απαραίτητη απόδοση που θα θέλαμε. Περνώντας ο καιρός και οι παίκτες όταν έρχονταν όλο και περισσότερο πιο κοντά με τη σύνδεση εντός και εκτός γηπέδου, καταφέραμε ν’ ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση έχοντας πάρα πολύ καλή απόδοση, ειδικότερα στον δεύτερο γύρο απέναντι στις καλύτερες ομάδες. Συνεχίσαμε την καλή μας παρουσία μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και προχωράμε παρά πέρα».

Για το αν νιώθει πως αυτά είναι τα πιο ανταγωνιστικά play-off των τελευταίων ετών στην Ελλάδα: «Δεν ξέρω ακριβώς, ίσως ναι γιατί τρεις ομάδες προηγούνται με έναν συγκεκριμένο αριθμό πόντων, ακολουθούμε και εμείς. Αν είχαμε αντιμετωπιστεί διαφορετικά από το VAR ίσως είχαμε τους βαθμούς που αξίζαμε να έχουμε στην κανονική διάρκεια και να βρισκόμασταν πολύ πιο κοντά. Σε κάθε περίπτωση το να έχεις τέτοιου είδους παιχνίδια μπορούν να προκαλέσουν διαφορετικά συναισθήματα φέροντας ένα διαφορετικό κίνητρο».

Για τα όσα περιμένει να δει στο αυριανό ντέρμπι εναντίον του ΑΡΗ: «Τι μπορώ να θέλω πέραν από το να κερδίσει; Tα play-off φέρνουν αντιμέτωπες ομάδες που βρίσκονται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Από μόνο του αυτό το γεγονός φέρνει αντιμέτωπους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, θέλω από την ομάδα μου να δω αυτοπεποίθηση, πάθος και ένταση».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X