Πάλμα: “Μόνο φήμες, τίποτα στα χαρτιά – Εκεί θα μου άρεσε να πάω”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στο μέλλον του αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά ο Λουίς Πάλμα, αλλά με πιο… διπλωματικό τρόπο από αυτό που του έκανε πριν λίγες μέρες.

Ο 23χρονος άσσος έκανε νέες δηλώσεις, αυτή τη φορά στη “Diario El País”, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον από ακαμία ομάδα για αυτόν. “Μόνο φήμες αλλά τίποτα στα χαρτιά. Πρέπει να παρουσιαστώ στην προετοιμασία του ΑΡΗ με τον οποίο έχω συμβόλαιο”, ήταν συγκεκριμένα τα λόγια του και συμπλήρωσε ότι, “έρχεται ο Ιούνιος και ευχόμαστε να κινηθεί κάτι. Θα μου άρεσε να πάνω στην Premier League. Εάν υπάρξουν επιλογές, θα διαλέξω αυτή που είναι καλύτερη για μένα”.

Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε σχολίασε: “Προσωπικά και με τον τρόπο που τελείωσα το πρωτάθλημα, παρά τον τραυματισμό, ήταν μια ονειρεμένη σεζόν γιατί μπόρεσα να σκοράρω τα γκολ και τις ασίστ που επιθυμούσα. Ήθελα να κάνω περισσότερα, αλλά οι τερματοφύλακες και τα δοκάρια με σταμάτησαν”.

O Πάλμα τοποθετήθηκε φυσικά και για την απουσία του από την Εθνική Ονδούρας και το επερχόμενο Gold Cup. “Κανένα στέλεχος της Ομοσπονδίας δεν έχει μιλήσει μαζί μου. Θα μιλήσω με τον εκπρόσωπό μου για να δω τι θα συμβεί”, προσθέτοντας για τον προπονητή του, Ντιέγκο Βάσκεθ: «Το κάναμε μια φορά, αλλά μόνο για το πώς τα πήγαινα στην Ελλάδα. Αυτά είναι τεχνικά θέματα στα οποία δεν μπαίνω και τα σέβομαι. Με τον Ντιέγκο, απλώς σκύβω το κεφάλι και συνεχίζω να δουλεύω”.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X